Chef Upskilling δίπλα στους καλύτερους
Χρήστος Βέργαδος
Ο Χρήστος Βέργαδος είναι διακεκριμένος Έλληνας pastry chef, συγγραφέας και εκπαιδευτής, γνωστός για τη δημιουργικότητά του και τη συμβολή του στη σύγχρονη ζαχαροπλαστική. Γεννημένος στη Σπάρτη, μεγάλωσε μέσα στο οικογενειακό ζαχαροπλαστείο, γεγονός που ενίσχυσε την αγάπη του για τη ζαχαροπλαστική. Σπούδασε στο ENSP (École Nationale Supérieure de la Pâtisserie) στη Γαλλία, υπό την καθοδήγηση των Yves Thuriès και Alain Ducasse.
Το 2009 παρουσίασε το "Sweet Fashion by C. Vergados", μια πρωτοποριακή επίδειξη μόδας με ρούχα και αξεσουάρ κατασκευασμένα από υλικά ζαχαροπλαστικής, που εντυπωσίασε σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το 2012 εργάστηκε ως pastry chef στο βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο του François Gagnaire στη νότια Γαλλία.
Έχει συγγράψει τα βιβλία "Σχολείο Ζαχαροπλαστικής", "Γλυκά χωρίς..." και "Γλυκά παντρέματα...", τα οποία έχουν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία. Εδώ και πάνω από 15 χρόνια, διδάσκει ζαχαροπλαστική και μεταδίδει στους σπουδαστές των ΣΑΕΚ ΑΛΦΑ τις γνώσεις και την εμπειρία του.
