5 February 2019

Ξεχωριστή θέση έλαβε το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης στο Ετήσιο Συμπόσιο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος

Γιατί το ΙΕΚ ΑΛΦΑ παράγει επαγγελματίες!

Κορυφαίες εντυπώσεις προξένησαν η άψογη εξυπηρέτηση και η θερμή υποδοχή των σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, στο καθιερωμένο Ετήσιο Συμπόσιό της Λέσχης Αρχιμαγείρων-Ζαχαροπλαστών Βορείου Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο THE MET, τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, δείπνο με τα εξαιρετικά πιάτα της Μακεδονικής Κουζίνας, που παρουσίασε η ελληνική ομάδα κατά τη συμμετοχή της στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Μαγειρικής, Culinary World Cup 2018, στο Λουξεμβούργο, ένταξη νέων μελών στην οικογένεια της λέσχης και παρουσίαση των δράσεων της Λέσχης τη χρονιά που πέρασε.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Διαιτολόγων-Διατροφολόγων  Β. Ελλάδος και καθηγητής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, κος Βασίλης Τσιρώνης βραβεύτηκε με τιμητική πλακέτα από τον Αντιπρόεδρο της Λέσχης και καθηγητή του Τομέα Επισιτισμού, κο Γκότση Χρήστο για την προσφορά του στο Culinary World Cup 2018.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος και του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, σπουδαστές των ειδικοτήτων Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας  και Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα Τουρισμού συμμετείχαν ενεργά στην υποδοχή των καλεσμένων και στην εξυπηρέτηση και το service των γευστικών δημιουργιών των chef-μελών της Λέσχης καθώς και σε όσους παρευρίσκονταν εκεί.

Οι σπουδαστές κέρδισαν γνώσεις, πρωτότυπες ιδέες και χρήσιμη εμπειρία στη διαχείριση τέτοιων εκδηλώσεων, ανταποκρινόμενοι επάξια στις απαιτήσεις του event.

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ