31 October 2017

«SUSHI MASTERCLASS: Τα πρώτα βήματα στην Τέχνη του Sushi»

Αποκλειστικό σεμινάριο από το Chef School του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης

 

Το Chef School του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, διοργανώνει δωρεάν σεμινάριο με θέμα: «SUSHI MASTERCLASS: Τα πρώτα βήματα στην Τέχνη του Sushi», τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου, ώρα 13.00, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, Βαλαωρίτου 9. Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι η κα. Κατερίνα Χανιώτη, Chef της εταιρείας Cardinal.

 

Το σεμινάριο περιλαμβάνει τις εξής ενότητες:

 

  • Πώς φτιάχνουμε το ρύζι.
  • Τί υλικά χρησιμοποιούμε.
  • Πώς φτιάχνουμε maki roll.
  • Πώς φτιάχνουμε inside out και τι υλικά χρησιμοποιούμε εξωτερικά.
  • Πώς φτιάχνουμε nigiri, τί υλικά χρησιμοποιούμε και πώς.
  • Πώς σερβίρουμε το sushi και ο ρόλος κάθε συνοδευτικού.

Το σεμινάριο έχει στόχο να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες  όλα τα στάδια για την προετοιμασία και την παρασκευή απολαυστικών και εντυπωσιακών Sushi. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της εταιρείας Cardinal, τον απόλυτο προορισμό στο χώρο των Ασιατικών τροφίμων και Ασιατικών σκευών σερβιρίσματος και μαγειρέματος στην Ελλάδα.

 

Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά στους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης και σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ