26 November 2018

Δωρεάν Σεμινάριο από την εταιρεία MELISSA πραγματοποίησε το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης

Σεμινάριο για…μακαρονάδες στο μεγαλύτερο ΙΕΚ της χώρας

Ο Τομέας Διατροφής – Διαιτολογίας και ο Τομέας Επισιτισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, διοργάνωσαν  στις 14 Νοεμβρίου δωρεάν Σεμινάριο με τίτλο «Ποιοτικός Έλεγχος Ζυμαρικών & Food Service». Το σεμινάριο  πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη βιομηχανία ζυμαρικών “MELISSA”.

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κος Μανώλης Ρεπάνης, Διευθυντής Ποιοτικού Ελέγχου της “MELISSA” o όποιος μετέδωσε στους σπουδαστές των ειδικοτήτων «Στέλεχος Διατροφής και Διαιτολογίας», «Στέλεχος Τεχνολογίας και Ελέγχου Τροφίμων και Ποτών» και «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης (Chef)»  τις γνώσεις και την εμπειρία του, ως προς τις ιδιότητες των ζυμαρικών καθώς και ως προς τις μεθόδους διεξαγωγής  ποιοτικού ελέγχου στις οποίες υπόκεινται.

Και αυτό το σεμινάριο όπως ήταν αναμενόμενο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με σπουδαστές, εκπαιδευτικό προσωπικό και εκπροσώπους της προσκεκλημένης – συνδιοργανώτριας εταιρείας να αποκομίζουν τις καλύτερες εντυπώσεις από το συγκεκριμένο δρώμενο.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ