Δωρεάν Σεμινάριο για τα μανιτάρια και τη χρήση τους πραγματοποίησε το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης

seminario manitaria

Ο Τομέας Διατροφής και Διαιτολογίας του μεγαλύτερου ΙΕΚ της χώρα, σε συνεργασία με την εταιρεία «Κεχαγιάς» διοργάνωσαν  τη Τετάρτη 21 Νοεμβρίου σεμινάριο με τίτλο «Μανιτάρια. Θρεπτική αξία και Γεύση» .

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο ιδιοκτήτης της εταιρείας κος Κεχαγιάς, ο οποίος εκτός της παρουσίασης της εταιρείας η οποία μετρά τριάντα χρόνια ζωής φέτος και των ειδών μανιταριών που διακινεί σε Ελλάδα και εξωτερικό, έκανε εκτενή αναφορά τόσο για τη καλλιέργεια, όσο και για τη θρεπτική αξία τους.

Μετά την παρουσίαση της εταιρείας ακολούθησε ένα workshop από τον chef της, κο Δημήτρη Πλούμη ο οποίος έφτιαξε τρεις διαφορετικές συνταγές με μανιτάρια και έδωσε την ευκαιρία στους σπουδαστές να δοκιμάσουν το πόσο γευστικά είναι τα μανιτάρια της «Κεχαγιά».  Ο chef με τη βοήθεια των σπουδαστών Επισιτισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης εκτέλεσε τις συνταγές γρήγορα και με επιτυχία.

Άλλο ένα σεμινάριο που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αφού το ενδιαφέρον των σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ  ήταν αμείωτο καθ’ όλη τη διάρκεια του.

 

Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας και ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει μαζί σου

Θέλεις να μάθεις περισσότερα; Συμπλήρωσε την φόρμα!