Δωρεάν σεμινάριο Ναυτιλιακών με θέμα «Έρευνα φορτίου API» από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης

Cargo-survey-API

Δωρεάν σεμινάριο υψίστης σημασίας παρακολούθησαν οι σπουδαστές του Τομέα Ναυτιλιακών την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019 στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Βαλαωρίτου 9.

Εισηγήτρια του σεμιναρίου με θέμα «Έρευνα φορτίου API»  ήταν η κα Τούλη Φωτεινή, Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού. Το περιεχόμενο της εισήγησης περιλάμβανε τόσο θεωρητικό όσο και πρακτικό μέρος. Οι σπουδαστές Ναυτιλίας, διδάχθηκαν πώς να σχεδιάσουν μία έρευνα φορτίου API καθώς και την εφαρμογή της.

Η κα Τούλη παρέδωσε στους σπουδαστές Ναυτιλιακής Κατεύθυνσης του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης σχετικούς πίνακες και αναγκαία έγγραφα, ώστε ο κάθε ένας σπουδαστής να είναι σε θέση να υπολογίσει τη δική του περίπτωση φόρτωσης. Στο πλαίσιο του απαιτητικού αυτού project ζητήθηκε στους σπουδαστές να υπολογίσουν το φορτίο API σε ένα πραγματικό ταξίδι από τη Νότια Αμερική μέχρι την Αγγλία, με πραγματικά δεδομένα, τα καύσιμα που θα φορτώσουν στο δεξαμενόπλοιο.

Και αυτό το σεμινάριο όπως ήταν αναμενόμενο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς η προσήλωση των σπουδαστών και το ενδιαφέρον τους ήταν αμείωτο καθ’ όλη τη διάρκειά του. Το πρωτοποριακό αυτό project του Τομέα Ναυτιλίας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης των σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ για τις εξελίξεις του κλάδου τους.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας και ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει μαζί σου

Θέλεις να μάθεις περισσότερα; Συμπλήρωσε την φόρμα!