Στο 4ο Forum Υγείας 2018 παραβρέθηκε το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης

ΔΥΟ-Φορουμ

ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ

Το ΔΥΟ Forum είναι ένα πρότυπο συνέδριο υγείας και ομορφιάς με τίτλο εμπνευσμένο από τα αρχικά «Διατροφή Υγεία Ομορφιά». Την εξαιρετική αυτή διοργάνωση, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης οι σπουδαστές του Τομέα Φαρμάκων & Καλλυντικών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης.

Με το σύνθημα “Ανοίγουμε την υγεία στην κοινωνία”, το ΔΥΟ FORUM  έδωσε την ευκαιρία στους επισκέπτες του να παρακολουθήσουν κορυφαίους επιστήμονες σε θέματα που απασχολούν τους άνδρες και τις γυναίκες, σε σχέση με την υγεία, τη διατροφή και την ομορφιά τόσο αυτών, όσο και των παιδιών τους.

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, μεταξύ άλλων παρακολούθησαν από τον Ιατρό Παθολόγο και Επιστημονικό Συνεργάτη του Εργαστηρίου Ανατομίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κο Κώστα Κουτσουφλανιώτη,  τη τεχνική της Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) στη πράξη.

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης έδωσε για άλλη μια φορά το δυναμικό «παρών», όπως άλλωστε συνηθίζει να δίνει σε όλες τις μεγάλες αθλητικές και πολιτιστικές διοργανώσεις της Θεσσαλονίκης.

 

Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας και ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει μαζί σου

Θέλεις να μάθεις περισσότερα; Συμπλήρωσε την φόρμα!