8 July 2020

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ συγχαίρει τις ομάδες Πόλο Ανδρών & Γυναικών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για την ανάδειξή τους σε Πρωταθλητές Ελλάδος!

Ο COACH ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ, ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΕ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΕΚ ΑΛΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΟ

 

Θερμά συγχαρητήρια απευθύνει σύσσωμη η εκπαιδευτική «οικογένεια» του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στις ομάδες πόλο Ανδρών & Γυναικών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, για την κατάκτηση του τίτλου του «Πρωταθλητή Ελλάδος» στην Α1!

Η ομάδα Πόλο Ανδρών επικράτησε του ΑΝΟΓ με 19-5 και στέφθηκε -αήττητη- Πρωταθλήτρια Ελλάδος, φτάνοντας στα 34 συνολικά πρωταθλήματα, εκ των οποίων 8 σερί, 8 αήττητα και 18 νταμπλ! Ενώ αήττητη κατέκτησε τον 11ο τίτλο και η ομάδα Πόλο Γυναικών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, με 7 σερί και 2 αήττητα Πρωταθλήματα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο coach των Πρωταθλητών -Πρωταθλητής Ευρώπης & Ελλάδος στο Πόλο, Προπονητής Εθνικής Ελλάδος και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΦΠ- κ. Θοδωρής Βλάχος, είχε μιλήσει προ μηνών στους σπουδαστές Προπονητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, κατά τη διάρκεια εισήγησής του σε MasterClass, με θέμα την αξιοποίηση των αυθεντικών ταλέντων και το προφίλ του προπονητή που θέλει να πετύχει!

Μετά το πέρας του σεμιναρίου -το οποίο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος που έχουν οι σπουδαστές Προπονητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ να παρακολουθούν πλήθος εξειδικευμένων σεμιναρίων, με εισηγητές τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του Αθλητισμού- ο διευθυντής Επικοινωνίας & Αθλητικού Τομέα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, κ. Αντώνης Γλύκας, είχε βραβεύσει τον κ. Βλάχο για τη συνολική προσφορά του στην Εθνική Ελλάδος, τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και το άθλημα του πόλο, καθώς και για τη συμβολή του στην εκπαίδευση των νέων σπουδαστών του ΙΕΚ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στα νέα τμήματα Οκτωβρίου 2020:

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας:Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά:Φίλωνος 39, 210 41 20313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας:Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης:Βαλαωρίτου 9, 2310 552406
  • https://www.iekalfa.gr/
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ