27 November 2017

Το «Φάντομ» των γηπέδων, Νίκος Σαργκάνης, σε δωρεάν σεμινάριο Προπονητικής στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 29/11 ΣΤΙΣ 13.00

 Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία και αμείωτο ενδιαφέρον από τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, ο κύκλος των δωρεάν σεμιναρίων Προπονητικής, με εισηγητές σημαντικές προσωπικότητες και αστέρες του Αθλητισμού.

 Αυτήν την εβδομάδα, και συγκεκριμένα την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου στις 13.00, οι σπουδαστές Προπονητικής, Φυσικοθεραπείας, Αθλητικής Δημοσιογραφίας και Διαιτολογίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν σεμινάριο από τον άκρως επιτυχημένο, διεθνή βετεράνο τερματοφύλακα και προπονητή, κ. Νίκο Σαργκάνη, γνωστό σε όλους ως το θρυλικό «Φάντομ» των ελληνικών γηπέδων!

Με μια σημαντική καριέρα στο ενεργητικό του, σε Εθνική Ελλάδος, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Καστοριά, Αθηναϊκό, Ηλυσιακό, ο μεγάλος διεθνής βετεράνος τερματοφύλακας και νυν προπονητής θα παρουσιάσει τεχνικές προπόνησης και μεθόδους στους σπουδαστές του Τομέα Αθλητισμού που οδηγούν έναν προπονητή στην επιτυχία.

Αξίζει να αναφερθεί ότι κατά τη διάρκεια της περσινής ακαδημαϊκής χρονιάς (2016-2017), οι σπουδαστές των ειδικοτήτων «Προπονητής Αθλημάτων», «Βοηθός Φυσικοθεραπευτή», «Αθλητικός Δημοσιογράφος» και «Στέλεχος Διατροφής και Διαιτολογίας», είχαν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα να παρακολουθήσουν δωρεάν σεμινάρια από sports celebrities, όπως:

  • οι Ολυμπιονίκες Δ. Ταμπάκος, Σ. Μυγιάκης, Α. Γρηγοριάδης
  • ο Παραολυμπιονίκης Α. Τσαπατάκης
  • οι μπασκετμπολίστες Π. Φασούλας, Δ. Ντικούδης, Ν. Παπάς
  • οι Πρωταθλητές Ευρώπης 2004 Θ. Ζαγοράκης, Γ. Καραγκούνης, Σ. Γιαννακόπουλος, Γ. Γκούμας
  • οι διεθνείς ποδοσφαιριστές και προπονητές Α. Αντωνιάδης, Π. Μίχος, Δ. Σαλπιγγίδης, Π. Κελεσίδης, Γ. Τσαλουχίδης, Χ. Ρ. Ρότσα, Ν. Βαμβακούλας, Α. Τζανετουλάκος
  • οι Πρωταθλητές Ελλάδος Handball 2016-2017 Π. Ιατρούδης, Α. Αλβανός, Κ. Τσιλιμπάρης
  • η αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Ε. Μάλτση
  • η πρωταθλήτρια επί κοντώ Ν. Κυριακοπούλου

Σε όλους τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης για ισχυρό βιογραφικό.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ