9 November 2017

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αλίμου σε φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα

Όταν ο Αθλητισμός συναντά την Εκπαίδευση για καλό σκοπό, τότε το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι αξιοσήμαντο. Μια τέτοια «συνάντηση» με στόχο την κοινωνική προσφορά έλαβε χώρα κατά τα εγκαίνια του ανακαινισμένου γηπέδου Τραχώνων στον Άλιμο, παρουσία της Περιφερειάρχη Αττικής, κας Ρένας Δούρου. του Δημάρχου Αλίμου, κου Ανδρέα Κονδύλη και πολλών επισήμων.

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ στήριξε τον σκοπό του αγώνα, με την παροχή υποτροφίας σπουδών που θα προσφερθεί με κοινωνικά κριτήρια σε έναν δημότη του Αλίμου που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Την υποτροφία παρέδωσε στον δήμαρχο Αλίμου, κ. Ανδρέα Κονδύλη, ο υπεύθυνος επικοινωνίας και αθλητικού τομέα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, κ. Αντώνης Γλύκας.

Περισσότεροι από 3.000 θεατές παρακολούθησαν τον φιλικό αυτό αγώνα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αλίμου*, όπου η ποδοσφαιρική ομάδα των φίλων του Μάρκου Σεφερλή, με αρχηγό τον δημοφιλή ηθοποιό -με την οποία αγωνίζονται διεθνείς ποδοσφαιριστές, γνωστοί καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι- ήρθε αντιμέτωπη με τους παλαίμαχους του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, με αρχηγό τον Μίμη Δομάζο.

Με την ποδοσφαιρική ομάδα των φίλων του Μάρκου Σεφερλή αγωνίστηκαν οι:

Μουρούτσος (Ολυμπιονίκης), Γραμμένος, Μακρόπουλος (τραγουδιστής), Γεωργαμλής, Σεφερλής, Βαμβακούλας, Βαλάντης (τραγουδιστής), Φραγκολιάς, Λίμα, Γκόγκιτς, Γλύκας, Μπέλος, Τσαλουχίδης, Ντάνος (Survivor), Λιβαθηνός, Μπονόβας, Καλτσάς, Χανταμπάκης (Survivor), Μανίκας, Μπάστα (τραγουδίστρια)

Με την ποδοσφαιρική ομάδα των παλαιμάχων του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ αγωνίστηκαν, μεταξύ άλλων:

Δομάζος, Αντωνιάδης, Γονιός, Φυλακούρης, Λαγωνικάκης, κ.ά.

Μετά το τέλος του φιλανθρωπικού αγώνα, ο πλέον δημοφιλής παίκτης του SURVIVOR και νικητής, Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος), δήλωσε στον υπεύθυνο επικοινωνίας και αθλητικού τομέα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, κ. Αντώνη Γλύκα:

«Αισθάνομαι υπέροχα που αγωνίστηκα με σπουδαίους ποδοσφαιριστές, που ήταν ινδάλματά μου για έναν τέτοιο σπουδαίο σκοπό και πάντα θα είμαι δίπλα σε τέτοιες σημαντικές πρωτοβουλίες».

*Αντί για εισιτήριο, στην είσοδο του Γηπέδου, έγινε συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ