6 December 2016

ΤΟ ΙΕΚ ΑΛΦΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ BAZAAR ΤΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

Το φιλανθρωπικό bazaar που διοργάνωσαν τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης υποστήριξε το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της καθιερωμένης Χριστουγεννιάτικης γιορτής, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016, στο χώρο των Εκπαιδευτηρίων, στους Ελαιώνες Πυλαίας.

Οι άρτια καταρτισμένοι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, ήταν εκεί και στήριξαν το bazaar με τις Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες τους. Οι σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής δημιούργησαν πρωτότυπα Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια από μπισκότα που ξετρέλαναν τους μικρούς μας φίλους, οι Τομείς Παιδαγωγικών και Art & Design, με καλλιτεχνική διάθεση, δημιούργησαν μαζί με τους μαθητές Χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες, όπως κάρτες και στολίδια, ενώ ο Τομέας Ομορφιάς εφάρμοσε στα πρόσωπα των παιδιών την τεχνική face painting.

Τα έσοδα και τα «Πακέτα αγάπης» που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν στο Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι, στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Θεσσαλονίκης (πρώην ΚΕ.ΠΕ.Π. «Ο Άγιος Δημήτριος»), στη φιλανθρωπική οργάνωση «Εύνοια» και στο Φιλόπτωχο ταμείο του Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας, στην Άνω Τούμπα, για το συσσίτιο απόρων συνανθρώπων μας.

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ έδωσαν το δικό τους μήνυμα αισιοδοξίας και ανθρωπιάς, καθώς τους δόθηκε η ευκαιρία να προσφέρουν ανιδιοτελώς προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

 

Πληροφορίες

ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310552406

www.iekalfa.gr

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ