19 March 2018

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ βράβευσε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ «ΑΛΜΥΡΕΣ ΣΚΙΕΣ», ΣΤΗΝ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ βράβευσε το ΙΕΚ ΑΛΦΑ για το πολυσήμαντο κοινωνικό του έργο, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση για την κοινωνική προσφορά και τον εθελοντισμό, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εγκαινίων της Έκθεσης Ζωγραφικής του Toμέα Παιδαγωγικών & Εργοθεραπείας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, με θέμα «Αλμυρές Σκιές».

Στην εκδήλωση, εκτός από τον Μητροπολίτη Πειραιώς -ο οποίος τιμήθηκε από τη διευθύντρια του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας, κα Λία Μιχαηλίδου, για τη 12ετή προσφορά του στην κοινωνία του Πειραιά, καθώς προσφέρει καθημερινά μέσω της Μητροπόλεως 6.500 γεύματα αγάπης σε ευπαθείς δημότες του Πειραιά- απονεμήθηκαν τιμητικά βραβεία στην κα. Ελισσάβετ Φωτεινέλλη- Κρητικού για τη μεγάλη προσφορά της στο Γηροκομείο Πειραιώς και γενικότερα για το σπουδαίο κοινωνικό και εθελοντικό της έργο, και στον κ. Νικόλαο Ποιμενίδη, πρόεδρο του Ιδρύματος Προστασίας Ανηλίκων Πειραιώς «Καλός Ποιμήν» και Αντεισαγγελέα Εφετών Πειραιώς.

Το «παρών» στην εκδήλωση -τα έσοδα από την οποία διατέθηκαν προς ενίσχυση του έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς και του Ιδρύματος Προστασίας Ανηλίκων «Καλός Ποιμήν»- έδωσαν, μεταξύ άλλων οι κ.κ.:

Γιώργος Γαβρίλης (αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς), Νανά Γλύκα-Χαρβαλάκου (αντιδήμαρχος Πειραιά, εκπρόσωπος Δημάρχου Πειραιά Ιωάννη Μώραλη), Παναγιώτης Παρασκευάς (υπαρχηγός Λιμενικού Σώματος -αντιναύαρχος), Φώτιος Νικολάκης (διοικητής Τροχαίας Πειραιά -ταξίαρχος), Δήμος Γόγολος (αστυνομικός διευθυντής), Γιάννης Βουτσινάς (πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητήριου Πειραιά), Δημήτρης Αλφιέρης (διευθυντής Γραφείου Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς), Αγγελική Κουζούμη (διευθύντρια Εταιρίας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιώς), Κώστας Χαρδαβέλλας (δημοσιογράφος), Σούλα Κοκολέτσιου (πρόεδρος Unesco Νοτίων Προαστίων), Ιωάννης Πολυκανδριώτης (αντιπρόεδρος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ), καθώς και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ο.Σ.Φ.Π. κ.κ. Ηλίας Υφαντής, Γιάννης Φρονιμίδης, Παναγιώτης Κελεσίδης, Αντώνης Γλύκας, Χρήστος Καλτσάς, Γιώργος Κωττάκης και οι εκπρόσωποι της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά κ.κ. Δημήτρης Σαρρής και Βίκυ Νικολάκου. 

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ