24 June 2020

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ «αποχαιρετά» με βαθιά λύπη τον μεγάλο Νίκο Αλέφαντο

ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΛΕΦΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ & ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

 

Τον σπουδαίο Έλληνα προπονητή, Νίκο Αλέφαντο, «αποχαιρετά» με βαθιά λύπη σύσσωμη η εκπαιδευτική οικογένεια του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, αποτίοντας φόρο τιμής στην «ιστορική» μορφή του Αθλητισμού που έφυγε ξαφνικά από κοντά μας, έχοντας γράψει το όνομά του με «χρυσά» γράμματα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ως παίκτης και προπονητής.

Ο θρυλικός Νίκος Αλέφαντος προπόνησε, με μεγάλη επιτυχία, τις περισσότερες ελληνικές ομάδες, μεταξύ των οποίων: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (σε 3 διαφορετικές περιόδους), ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΗΡΑΚΛΗΣ, Γιάννινα, Πανιώνιος, Εθνικός, Παναχαϊκή, Ιωνικός, Λάρισσα, Δόξα Δράμας, ΟΦΗ, κ.ά.

Στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ είχαμε την τιμή να μάς παραχωρήσει ένα μοναδικό σεμινάριο– MasterClass, για το Τμήμα Προπονητικής, ενθουσιάζοντας με τις μοναδικές γνώσεις και εμπειρίες του τους σπουδαστές μας!

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τη διεξαγωγή του σεμιναρίου, οι σπουδαστές Προπονητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ είχαν αποθεώσει κυριολεκτικά τον μεγάλο Νίκο Αλέφαντο, καταχειροκροτώντας τον, ενώ του είχαν απονείμει τιμητική πλακέτα για την προσφορά στον Αθλητισμό.

Αντίο μεγάλε Αλέφαντε και σε ευχαριστούμε για όλα!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ