20 May 2016

Στρατηγική συνεργασία του ΙΕΚ ΑΛΦΑ και της SUNSOFT

Εξειδίκευση είναι η διέξοδος της άγνοιας προς μίαν κατεύθυνσιν…Εμμανουήλ Ροΐδης.

Βασική φιλοσοφία και όραμα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, έχοντας κατανοήσει και την ιδιαίτερη ανάγκη του Τουριστικού Κλάδου, είναι να προετοιμάζει στελέχη που διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα και εξειδικευμένες γνώσεις στην Βιομηχανία του Τουρισμού.

Για την ομαλή δε ένταξη των αποφοίτων του στην αγορά εργασίας παρέχει ένα μοναδικό και πλήρες εκπαιδευτικό πλάνο, προσφέροντας την δυνατότητα στους σπουδαστές του να αποκτήσουν επιπλέον εφόδια και προετοιμάζοντάς τους για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία στα Τουριστικά Επαγγέλματα.

Για το λόγο αυτό και προσθέτοντας έναν ακόμα Ισχυρό Στρατηγικό Εκπαιδευτικό εταίρο, στο υπάρχον δίκτυο συνεργατών, προχώρησε σε αποκλειστική συνεργασία με την πρωτοπόρο εταιρία που ειδικεύεται στον τομέα των Ξενοδοχειακών Εφαρμογών και λύσεων Λογισμικού για τον τομέα Επισιτισμού, την Sunsoft Ltd.

Η εταιρία Sunsoft, προσφέρει ολοκληρωμένο και ενιαίο σύστημα διαχείρισης Ξενοδοχείων, επισιτιστικών επιχειρήσεων, εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, προσαρμόζοντας λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε περίπτωσης και αποσκοπώντας στη βελτίωση της παραγωγικότητας αλλά και στη διασφάλιση της βιωσιμότητας των επιχειρήσεων.

Οι σπουδαστές των ειδικοτήτων Διοικητικό Στέλεχος Τουρισμού και Υποδοχής & Φιλοξενίας εκπαιδεύονται στα σύγχρονα εργαστήρια ξενοδοχειακών εφαρμογών του νέου Campus στην Γλυφάδα, που πλέον είναι εξοπλισμένα με τις κορυφαίες εφαρμογές Alexandros Front Office , Amvrosia, Sunsoft F&B και Sunsoft Λογιστική, προσομοιώνοντας με την μορφή εργαστηριακών ασκήσεων όλο το φάσμα διαχείρισης και λειτουργίας μια ξενοδοχειακής μονάδας ή μιας επιχείρησης επισιτισμού, από την υποδοχή και διαχείριση πελατών και κρατήσεων , μέχρι την λογιστική τους λειτουργία.

Παράλληλα, η Ακαδημαϊκή Διεύθυνση του ΙΕΚ ΑΛΦΑ εξασφάλισε για τους σπουδαστές, αποφοίτους αλλά και για κάθε ενδιαφερόμενο τουριστικών σπουδών τη πραγματοποίηση σεμιναρίων επαγγελματικής εξειδίκευσης σε θέματα ολοκληρωμένης διαχείρισης επιχειρήσεων εστίασης , food cost αλλά και διαχείρισης booking engines.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ