29 September 2017

Στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά η κλήρωση του πρωταθλήματος Ε.Σ.Ε.Α., με συμμετοχή κορυφαίων οργανισμών και επιχειρήσεων

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά, Φίλωνος 39, η κλήρωση του σημαντικότερου πρωταθλήματος εταιρειών της χώρας μας: του πρωταθλήματος της Ε.Σ.Ε.Α. (Ένωσης Σωματείων Εργασιακού Αθλητισμού) για την περίοδο 2017-2018.

Στην εκδήλωση κλήρωσης του πρωταθλήματος, το οποίο διεξάγεται φέτος για 8η φορά, έδωσαν το «παρών» προσωπικότητες από το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του Αθλητισμού, του Πολιτισμού, των επιχειρήσεων και των ΜΜΕ. Τους εκπροσώπους των ομάδων καλωσόρισε ο πρόεδρος της ΕΣΕΑ, κ. Βασίλης Μερεντίτης μαζί με τα μελή του Δ.Σ., ενώ ακολούθησε Αγιασμός από εκπροσώπους του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ.

Χαιρετισμό προς τις ομάδες απηύθυναν ο πρόεδρος του ομίλου ΞΥΝΗ, καθηγητής κ. Σοφοκλής Ξυνής, και ο διευθυντής επικοινωνίας & αθλητικού τομέα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, κ. Αντώνης Γλύκας.

Στο φετινό πρωτάθλημα -εκτός από τη μεικτή ποδοσφαιρική ομάδα των εκπαιδευτικών φορέων ΙΕΚ ΑΛΦΑ & MEDITERRANEAN COLLEGE, η οποία συμμετείχε πέρυσι με σημαντική επιτυχία- θα συμμετάσχουν ομάδες μερικών εκ των μεγαλύτερων εταιρειών και οργανισμών της χώρας μας, όπως:

AEGEAN, EUROBANK, INTRASOFT INTL., ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, ΔΕΠΑ-FISIKON, ΟΠΑΠ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ATMOS LAB., CITIBANK, ERNST&YOUNG, REGENCY CASINO, ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ, ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ, ΔΣΑ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ, Ε.Θ.Ε.Λ., ΔΣΑ ΝΟΜΟΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ, κ.ά.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ