24 June 2016

Στις γλυκές γεύσεις του Plaisir κρύβονται υποτροφίες σπουδών στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Κάπου ανάμεσα σε ρευστή υπέροχη σοκολάτα, σε παγωτό παρφέ ή ανατολίτικα σιροπιαστά κρύβονται δύο υποτροφίες τις οποίες προσφέρει το Plaisir για γλυκές σπουδές σε όποια ειδικότητα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ επιθυμούν οι τυχεροί.

Με την αγορά κάθε προϊόντος διεκδικείς την είσοδό σου με υποτροφία σε ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον αντάξιο της πολύχρονης πορείας του στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, που ακολουθεί τους σύγχρονους  ρυθμούς της εποχής και συνεχώς ανανεώνεται , αναπτύσσεται και προλαβαίνει τις εξελίξεις.

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ είναι συνώνυμο της άριστης εκπαίδευσης σε όλες τις ειδικότητες και της άμεσης επαγγελματικής αποκατάστασης , καθώς συνεργάζεται με πλήθος εταιριών που το εμπιστεύονται για το επίπεδο σπουδών που προσφέρει και εντάσσουν στους κόλπους τους αποφοίτους όλων των ειδικοτήτων.

Μπορεί λοιπόν εκτός από τα γλυκά του Plaisir να σου αρέσουν το ίδιο και οι σπουδές στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ.

Δοκίμασε την τύχη σου να βρεθείς στο υπέροχο εκπαιδευτικό περιβάλλον του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, δηλώνοντας συμμετοχή με κάθε αγορά προϊόντος από το Plaisir.

Η κλήρωση θα γίνει στις 30 Ιουλίου 2016 και θα είναι διπλά γλυκό το καλοκαίρι των δύο τυχερών που θα κερδίσουν την ευκαιρία να διεισδύσουν στους κόλπους εκπαίδευσης του ΙΕΚ ΑΛΦΑ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ