24 March 2017

Σεμινάριο Master Class από την ομάδα handball ΙΕΚ ΞΥΝΗ της Νέας Ιωνίας στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας

Σημαντική νίκη σημείωσε η ποδοσφαιρική ομάδα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ επί της ποδοσφαιρικής ομάδας της Intrasoft στο πρωτάθλημα της Ένωσης Σωματείων Εργασιακού Αθλητισμού (Ε.Σ.Ε.Α)!

Στον αγώνα, ο οποίος διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Star Sport Club στη Βούλα, επικράτησε το fair play και η ευγενής άμιλλα, με την ποδοσφαιρική ομάδα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ να επιβάλλεται της ισχυρής ομάδας της Intrasoft με σκορ 4-2, παρουσία πλήθους στελεχών, σπουδαστών και φίλων του ΙΕΚ ΑΛΦΑ.

Τα τέρματα του αγώνα, κατά την έναρξη του οποίου απηύθυνε χαιρετισμό ο Υπεύθυνος Αθλητικού Τομέα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ κ. Αντώνης Γλύκας, πέτυχαν οι: Καφετζής, Καρνέσης, Δέτσης και Παναγάκος.

Στο πρωτάθλημα της Ε.Σ.Ε.Α., το οποίο αποτελεί μια πολύ σημαντική αθλητική διοργάνωση, συμμετέχουν εταιρείες-κολοσσοί στο αντικείμενό τους, μεταξύ των οποίων Aegean Airlines, ΟΠΑΠ, Citibank, TΡΙΑΙΝΑ, Αττικές Διαδρομές, Intrasoft, και από φέτος ο κορυφαίος εκπαιδευτικός φορέας ΙΕΚ ΑΛΦΑ! 

Η ομάδα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, η οποία αποτελείται από σπουδαστές, καθώς και ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό των παραρτημάτων του ΙΕΚ σε Αθήνα, Πειραιά και Γλυφάδα, κατέβηκε στο γήπεδο με την εξής σύνθεση: Παππά,  Δημαρέλη, Μουσκάι, Βάση, Μεμάι, Κάκο, Παναγάκο, Καφετζή, Βασιλείου, Κοντορήγα, Δέτση, και αλλαγές τους: Καρνέση, Κυβέτο, Σαμέτι, Χαρατσάρη και Παναγιωταράκο.

Προπονητές της ομάδας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, ο κ. Σήφης Βενάκης (καθηγητής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στην Προπονητική) και ο κ. Δημήτρης Πατσιαβούρας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ: 210 5279500, 210 41 20313, 210 9640117, 2310 552406

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ