6 November 2017

Σεμινάριο Προπονητικής από τον Νίκο Αλέφαντο

Δωρεάν σεμινάριο Προπονητικής από τον Νίκο Αλέφαντο στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ

 Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία και αμείωτο ενδιαφέρον από τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, ο κύκλος των δωρεάν σεμιναρίων Προπονητικής, με εισηγητές σημαντικές προσωπικότητες και αστέρες του Αθλητισμού.

Αυτήν την εβδομάδα, και συγκεκριμένα την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, οι σπουδαστές Προπονητικής, Φυσικοθεραπείας, Αθλητικής Δημοσιογραφίας και Διαιτολογίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν σεμινάριο από τον γνωστό Έλληνα προπονητή, κ. Νίκο Αλέφαντο, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας, Πατησίων 31.

Με μια σημαντική προπονητική καριέρα στο ενεργητικό του, σε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΝΙΩΝΙΟ, ΗΡΑΚΛΗ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΑΠΟΕΛ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ, ΞΑΝΘΗ, κ.α., ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, προπονητής και συντελεστής τηλεοπτικών εκπομπών με θέμα την ποδοσφαιρική επικαιρότητα, θα μιλήσει στους σπουδαστές του Τομέα Αθλητισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, για τις τακτικές προπόνησης που οδηγούν μια ομάδα σε νικηφόρα αποτελέσματα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι κατά τη διάρκεια της περσινής ακαδημαϊκής χρονιάς (2016-2017), οι σπουδαστές των ειδικοτήτων «Προπονητής Αθλημάτων», «Βοηθός Φυσικοθεραπευτή», «Αθλητικός Δημοσιογράφος» και «Στέλεχος Διατροφής και Διαιτολογίας», είχαν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα να παρακολουθήσουν δωρεάν σεμινάρια από sports celebrities, όπως:

  • οι Ολυμπιονίκες Δ. Ταμπάκος, Σ. Μυγιάκης, Α. Γρηγοριάδης
  • ο Παραολυμπιονίκης Α. Τσαπατάκης
  • οι μπασκετμπολίστες Π. Φασούλας, Δ. Ντικούδης, Ν. Παπάς
  • οι Πρωταθλητές Ευρώπης 2004 Θ. Ζαγοράκης, Γ. Καραγκούνης, Σ. Γιαννακόπουλος, Γ. Γκούμας
  • οι διεθνείς ποδοσφαιριστές και προπονητές Α. Αντωνιάδης, Π. Μίχος, Δ. Σαλπιγγίδης, Π. Κελεσίδης, Γ. Τσαλουχίδης, Χ. Ρ. Ρότσα, Ν. Βαμβακούλας, Α. Τζανετουλάκος
  • οι Πρωταθλητές Ελλάδος Handball 2016-2017 Π. Ιατρούδης, Α. Αλβανός, Κ. Τσιλιμπάρης
  • η αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Ε. Μάλτση
  • η πρωταθλήτρια επί κοντώ Ν. Κυριακοπούλου

Σε όλους τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης για ισχυρό βιογραφικό.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ