1 March 2018

Σεμινάριο Έκπληξη από τη NYX στον Τομέα Ομορφιάς του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης

Έκπληκτοι έμειναν οι σπουδαστές του Τομέα Ομορφιάς του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, όταν δύο εκπρόσωποι της NYX εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια του μαθήματος, την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου, να παρουσιάσουν ιδιαίτερα Makeup Looks.

 

Με εισηγητές την Παπαδοπούλου Βάνα, γνωστή Beauty Blogger και Digital Manager της NYX και το Μαζούρεκ Χρήστο, Makeup Artist της NYX, πραγματοποιήθηκε το αποκλειστικό Masterclass Σεμινάριο με θέμα «New Launches & New Trends από τη NYX Professional Makeup».

 

Οι σπουδαστές έμειναν άφωνοι τόσο από το Σεμινάριο Έκπληξη όσο και από τις πρωτότυπες τάσεις που εφάρμοσαν οι εισηγητές με τα προϊόντα της NYX, κερδίζοντας ιδέες και τεχνογνωσία για τα νέα προϊόντα που εισάγονται στην αγορά και τις δυνατότητες που αυτά προσφέρουν.

 

Πλέον η ομορφιά και γενικότερα η Αισθητική αγγίζει πολλούς κλάδους βρίσκοντας αντίκρισμα και στα social media, διαύλους επικοινωνίας που παλαιότερα δεν υπήρχαν. Μαζί με τις τεχνολογικές εξελίξεις λοιπόν, τρέχουν και πρωτοπορίες στην παραγωγή και διάθεση μοναδικών προϊόντων ομορφιάς. Για το λόγο αυτό παρόμοια Masterclasses στοχεύουν στη συνεχή επιμόρφωση των σπουδαστών για τις εξελίξεις στον τομέα σπουδών τους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες :

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης,

 Βαλαωρίτου 9, 2310 552 406, www.iekalfa.gr

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ