2 March 2018

Παρθένης VS Δαμαλάς: «Μονομαχία» στην κουζίνα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας!

10 ΧΡΟΝΙΑ EDUCATION FESTIVAL – ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ

 

Είναι νέοι, σύγχρονοι, μοντέρνοι και διάσημοι chefs και θα «μονομαχήσουν» στην κουζίνα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας! Ο λόγος για τον γνωστό από την τηλεόραση και μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, Βησσαρίωνα Παρθένη, και για τον Ιάπωνα από… τη Χίο, master του σούσι, με θητεία στο περίφημο Nobu της Νέας Υόρκης, Χρόνη Δαμαλά, οι οποίοι θα έρθουν «αντιμέτωποι» στο πλαίσιο δωρεάν σεμιναρίου Επισιτισμού του EDUCATION FESTIVAL 2018, τη Δευτέρα 5 Μαρτίου στις 18.00.

Είσαι σπουδαστής/απόφοιτος σχολής Μαγειρικής και Επισιτισμού; Νέος επαγγελματίας; Είτε ανήκεις στην εκπαιδευτική οικογένεια του ΙΕΚ ΑΛΦΑ και του Mediterranean College, είτε όχι, μην χάσεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις αυτήν τη μοναδική «μονομαχία» στην κουζίνα, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στη Γλυφάδα, Λ. Βουλιαγμένης 57!

Πώς; Απόκτησε το VIP PASS εδώ και εξασφάλισε την πρόσβαση σου στο δωρεάν σεμινάριο του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας και σε ακόμα 140 δωρεάν σεμινάρια στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας, Πειραιά, Γλυφάδας και Θεσσαλονίκης ή στο Mediterranean College Aθήνας και Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του EDUCATION FESTIVAL 2018, που «κλείνει» φέτος 10 χρόνια!

Δήλωσε ΤΩΡΑ συμμετοχή και ενίσχυσε το βιογραφικό σου!

 

Γιατί η Δύναμη της Γνώσης δεν έχει σύνορα.

Γιατί η Εκπαίδευση δεν πρέπει να είναι προνόμιο για λίγους.

Γιατί το ταξίδι της δωρεάν Εκπαίδευσης ξεκίνησε και συνεχίζεται ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

 

10 ΧΡΟΝΙΑ ΕDUCATION FESTIVAL.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ