4 July 2017

Ο Τομέας Φαρμάκων & Καλλυντικών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας στη φαρμακοβιομηχανία SPECIFAR

Στη φαρμακοβιομηχανία SPECIFAR είχαν την ευκαιρία να βρεθούν οι σπουδαστές των ειδικοτήτων «Τεχνικός Φαρμάκων, Καλλυντικών & Παρεμφερών Προϊόντων» και «Βοηθός Φαρμακείου» του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής επίσκεψης που διοργάνωσε ο Τομέας Φαρμάκων & Καλλυντικών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ.

Οι σπουδάστριες και σπουδαστές Φαρμάκων & Καλλυντικών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας παρακολούθησαν διά ζώσης όλη τη «διαδρομή», κατά την οποία η δραστική ουσία και τα έκδοχά της μετατρέπονται σε δισκία και κάψουλες.

Ο διευθυντής της SPECIFAR, κ. Παναγιώτης Τζιβεριώτης, μίλησε στους σπουδαστές για τις δραστηριότητες της εταιρείας, για τους βιομηχανικούς τρόπους παραγωγής στερεών φαρμάκων, για τους κανόνες ασφαλείας και υγιεινής των μονάδων, καθώς και για τους κανόνες διαφάνειας των διαδικασιών που ακολουθεί η εταιρεία.

Κατά την εκπαιδευτική τους επίσκεψη, οι σπουδαστές του Τομέα Φαρμάκων & Καλλυντικών του Ι.ΙΕΚ ΑΛΦΑ ξεναγήθηκαν στους χώρους παραγωγής, στα εργαστήρια ελέγχου ποιότητας και στο τμήμα συσκευασίας τελικού προϊόντος της SPECIFAR.

Κάνε κι εσύ την ΑΛΦΑ επιλογή για σπουδές Φαρμάκων & Καλλυντικών σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα ή Θεσσαλονίκη!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ