20 November 2017

Δωρεάν Σεμινάριο με θέμα «Στο Φάσμα του Wifi – Σχεδιάζοντας Ασύρματα Δίκτυα» από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης

Ο Τομέας Πληροφορικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, διοργανώνει Δωρεάν Σεμινάριο με θέμα: «Στο Φάσμα του Wifi – Σχεδιάζοντας Ασύρματα Δίκτυα» την Τρίτη 21 Νοεμβρίου, ώρα 11:30, στις εγκαταστάσεις του, Βαλαωρίτου 9. Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο κ. Ξουπλίδης Παύλος, System Administrator  and Network Developer στην Service Pack Professional IT.

Η εποχή των mobile συσκευών και της αυξανόμενης κυκλοφορίας δεδομένων έδωσε ώθηση στην αναζήτηση ακόμα πιο εξελιγμένων, γρήγορων αλλά και φτηνών συσκευών  παροχής ασύρματης δικτύωσης. Στην αιχμή των τεχνολογιών ασύρματης δικτύωσης στο φάσμα του WiFi βρίσκεται η τεχνολογία SDN, τα καθοδηγούμενα από λογισμικό ασύρματα δίκτυα.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει τις εξής ενότητες:

  1. Σύντομη Περιγραφή Ενός Ασύρματου Δικτύου
  2. Τεχνολογία SDN
  3. Σχεδιασμός – Μεθοδολογία –Υλοποίηση (Developing)
  4. Επίδειξη Συσκευών (Hands – On Devices)
  5. Ερωτήσεις – Απαντήσεις (Q & Α)

Το σεμινάριο απευθύνεται σε : σπουδαστές, φοιτητές και επαγγελματίες από τους κλάδους της Πληροφορικής, Τεχνικών Δικτύων & Τηλεπικοινωνιών, Τεχνικών Η/Υ  και σε όσους θέλουν να μάθουν τις νέες εξελίξεις στον τομέα των Ασύρματων Δικτύων.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ