6 March 2019

Ο Τομέας Μηχανολογίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του Education Festival 2019 διοργάνωσε Δωρεάν Σεμινάριο με θέμα “Βελτιώσεις Αυτοκινήτων & Μηχανοκίνητος Αθλητισμός”

Οι σπουδαστές του Τομέα Μηχανολογίας  του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν το Δωρεάν Σεμινάριο με θέμα “Βελτιώσεις Αυτοκινήτων & Μηχανοκίνητος Αθλητισμός” στο πλαίσιο του Education Festival 2019. Ο ομιλητής κ. Καραφουλίδης Δημήτρης αναφέρθηκε στη θεωρία και βελτίωση του αμαξώματος για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, όπως επίσης και στη βελτίωση του κινητήρα και των επιμέρους εξαρτημάτων.

Αναφορά επίσης έγινε και σε επιμέρους πρακτικές και λύσεις προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν σε αληθινά σενάρια με πελάτες, τα οποία αφορούσαν τόσο το ηλεκτρολογικό κομμάτι όσο και την ποιότητα των υλικών. Λεπτομερείς επεξήγηση έγινε επίσης στα τμήματα που χρειάζονται για να “στηθεί” ένας κινητήρας και το σκαρί ενός οχήματος για μηχανοκίνητο αθλητισμό ή προσωπική χρήση. Καθ’όλη την διάρκεια της διάλεξης τονίστηκαν τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να τηρούνται καθώς και οι νόμοι λόγω επικινδυνότητας.

Οι σπουδαστές απόλαυσαν το σεμινάριο και έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον κατά τη ζωντανή παρουσίαση ενός εκ των πολλών οχημάτων που βελτιώθηκαν από τον κ. Καραφουλίδη και το συνεργείο του.

Το 11ο EDUCATION FESTIVAL στοχεύει να προσφέρει σε κάθε ενδιαφερόμενο -σπουδαστή, τελειόφοιτο, απόφοιτο, επαγγελματία, εργαζόμενο- εντελώς δωρεάν, από τον Μάρτιο έως και τον Ιούνιο, περισσότερα από 140 σεμινάρια, ημερίδες, διαλέξεις και συνέδρια πάνω σε πλήθος εκπαιδευτικών αντικειμένων, βασισμένα στο Ολιστικό Μοντέλο Εκπαίδευσης, συμβάλλοντας έτσι στη δημιουργία ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων, πέρα από τη μετάδοση γνώσεων και την ανάπτυξη μετρήσιμων δεξιοτήτων!

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310552406

https://www.iekalfa.gr/

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ