8 April 2019

Ο Τομέας Επισιτισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης διοργανώνει Δωρεάν Σεμινάριο με θέμα : Piggy Chocó Fairytales (Anti-Gravity Cake)

Ο Τομέας Επισιτισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης  διοργανώνει  Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής με θέμα “Piggy Chocó Fairytales (AntiGravity Cake”), την Παρασκευή 12 Απριλίου, ώρα 12:00, στις εγκαταστάσεις του Βαλαωρίτου 9, με ομιλητή τον Νικόλαο Κουφό, ιδιοκτήτη και εμπνευστή των δημιουργιών του Nikos Patisserie.

Ο Νικόλαος Κουφός ανήκει στην 3η γενιά ζαχαροπλαστών του πιο γνωστού και γεμάτου ιστορίας ζαχαροπλαστείου, το Nikos Patisserie.

Απόφοιτος του τμήματος Τυποποίησης και Διακίνησης Προϊόντων του ΤΕΙ Κατερίνης, ακολούθησε το έμφυτο πάθος του για τη ζαχαροπλαστική, με στόχο να την εξελίξει και να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά, σύμφωνα με όλα τα σημερινά trends του pastry.

‘Έχει εκπαιδευτεί δίπλα στην Ιταλίδα Cecilia Campana,  κάτοχο του πρώτου βραβείου Πανευρωπαϊκά στην κατηγορία Γαμήλιας Τούρτας το 2015 και 2016, και κάτοχο του ασημένιου βραβείου Τούρτας Παγκοσμίως στο Birmingham το 2018.

Έθεσε τις πρώιμες βάσεις του πάνω στα μυστικά της σοκολάτας, ταξιδεύοντας στο Βέλγιο & διδασκόμενος δίπλα στη Mina Apostolides, ιδιοκτήτρια του  ζαχαροπλαστείου MINA Handmade Chocolates.

 

Δήλωση Συμμετοχής με ένα κλίκ!
 

Error: Contact form not found.

Πληροφορίες:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310552406

www.iekalfa.gr

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ