5 May 2017

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης καλεσμένος στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης

O γνωστός πρώην Διεθνής ποδοσφαιριστής Θοδωρής Ζαγοράκης και νυν Ευρωβουλευτής, είναι επίσημος καλεσμένος του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, για να συνομιλήσει με τους σπουδαστές Αθλητικής Δημοσιογραφίας και Προπονητικής, την Παρασκευή 12 Μαΐου 2017 στις 11.30 μ.μ., στην Αίθουσα Διαλέξεων του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, Βαλαωρίτου 9.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο θρυλικός αρχηγός της Εθνικής ομάδας που κατέκτησε το Euro 2004, συμμετέχοντας ως βασικός και για ενενήντα λεπτά στους έξι αγώνες που έδωσε η ελληνική ομάδα, ενώ ανακηρύχθηκε και πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της διοργάνωσης, στην κορυφαία του στιγμή με τη γαλανόλευκη φανέλα. Σε συλλογικό επίπεδο ξεκίνησε την καριέρα του το 1989 από την Καβάλα όπου λίγα χρόνια αργότερα μεταγράφηκε για το Π.Α.Ο.Κ., τον Ιανουάριο του 1998 ταξίδεψε στην Αγγλία για να αγωνιστεί με τη Λέστερ, το 2000 επέστρεψε στην Ελλάδα φορώντας τη φανέλα της Α.Ε.Κ. Η επιτυχία της Ελλάδας το 2004 τού έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Καμπιονάτο με την Μπολόνια, στην οποία παρέμεινε για έναν χρόνο και υπήρξε βασικό της στέλεχος. Το 2005 επέστρεψε στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, στον οποίο και έκλεισε την ποδοσφαιρική του καριέρα 2 χρόνια αργότερα ενώ από το 2014 εκπροσωπεί την Ελλάδα αυτή τη φορά από το Ευρωκοινοβούλιο.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης των σπουδαστών  του ΙΕΚ ΑΛΦΑ και της άρρηκτης διασύνδεσης του Αθλητισμού με την Εκπαίδευση.


Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310552406

www.iekalfa.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ