8 March 2018

Ο «Ελ Κάνιο» του ποδοσφαίρου Αριέλ Ιμπαγάσα και ο προπονητής της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Τάσος Θέος στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά

ΠΕΜΠΤΗ 8/3, ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ

 

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα να παρακολουθήσουν δωρεάν σεμινάριο από δύο ακόμα σημαντικές προσωπικότητες του Αθλητισμού θα έχουν οι σπουδαστές Προπονητικής, Φυσικοθεραπείας, Αθλητικής Δημοσιογραφίας και Διαιτολογίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ!

Αυτήν την εβδομάδα και συγκεκριμένα την Πέμπτη 8 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι, ο Αριέλ Ιμπαγάσα, διεθνής βετεράνος ποδοσφαιριστής και προπονητής, με μεγάλη καριέρα σε Εθνική Ομάδα Αργεντινής, Ρεάλ, Μαγιόρκα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Βιγιαρεάλ, Ολυμπιακό και Πανιώνιο, και ο Τάσος Θέος, προπονητής της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα μιλήσουν στους σπουδαστές του Τομέα Αθλητισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, σε ένα μοναδικό σεμινάριο στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ στον Πειραιά, Φίλωνος 39.

Φορώντας τη φανέλα με το Νο7 μεγαλούργησε στον Ολυμπιακό και τον οδήγησε σε επιτυχίες, εντός και εκτός συνόρων. Ξεκίνησε από τη Λανούς, ήρθε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Μαγιόρκα, έπαιξε στην Ατλέτικο Μαδρίτης και στη Βιγιαρεάλ. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ή «Ελ Κάνιο», «υπηρέτησε» με αγάπη το ποδόσφαιρο και παίζοντας πάντα με μυαλό και με πάθος αγαπήθηκε από όλον τον κόσμο. Σήμερα είναι Γενικός Αρχηγός στην Κ-20 του Ολυμπιακού.

Ο Τάσος Θέος είναι στον Ολυμπιακό από τη σεζόν 2012-13 και έχει κατακτήσει το Πρωτάθλημα Super League K-15 το 2014 και το Πρωτάθλημα Κ-17 το 2017. Στην καριέρα του, πριν από τον Ολυμπιακό, είχε πάρει το Πρωτάθλημα Super League K-17 με τον Άρη Θεσσαλονίκης την περίοδο 2011-12.

 

Σε όλους τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης για ισχυρό βιογραφικό.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ