11 May 2018

Οι κάτοχοι «Βραβείου Μπότση» 2018, graphic & infographic designers Πάνος Κωνσταντόπουλος και Ζωή Κατσιγιάννη στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας

ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΚ ΑΛΦΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ 

 

Στους κατόχους «Βραβείου Μπότση» 2018, διακεκριμένους graphic & infographic designers, κ.κ. Πάνο Κωνσταντόπουλο και Ζωή Κατσιγιάννη, απένειμε τιμητικό βραβείο το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, στο πλαίσιο δωρεάν σεμιναρίου Γραφιστικής με θέμα «ΤΑ INFOGRAPHICS ΣΤΑ MEDIA», το οποίο πραγματοποιήθηκε στις κεντρικές εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στην Αθήνα, Πατησίων 31.

 

Το σεμινάριο, με εισηγητές τους δύο πολυβραβευμένους επαγγελματίες του κλάδου της Γραφιστικής, καθώς και τον κ. Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, senior interactive producer της εταιρείας Al Jazeera English, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τόσο οι σπουδαστές του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, όσο και σπουδαστές/ απόφοιτοι άλλων σχολών Γραφιστικής, αλλά και νέοι, επαγγελματίες Γραφίστες.

 

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου πραγματοποιήθηκε παρουσίαση των «Αγώνων Νέων Σχεδιαστών», διαγωνισμού έργων οπτικής επικοινωνίας που έχει καταστεί θεσμός, διοργανωτής του οποίου είναι ο κ. Κωνσταντόπουλος.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος, όσο και η κα Ζωή Κατσιγιάννη έχουν διατελέσει επικεφαλής στις σπουδές Γραφιστικής του κορυφαίου ΙΕΚ στην Αθήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ