22 November 2017

Νίκη επί της πανίσχυρης ομάδας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την ποδοσφαιρική ομάδα ΙΕΚ ΑΛΦΑ & Mediterranean College

ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

 

Ένας σπουδαίος ποδοσφαιρικός αγώνας κοινωνικού χαρακτήρα έλαβε χώρα την Τρίτη 14 Νοεμβρίου στο γήπεδο Άγιαξ Ταύρου, μεταξύ της ομάδας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της μεικτής ομάδας των εκπαιδευτικών φορέων ΙΕΚ ΑΛΦΑ & Mediterranean College.

Με συνέπεια σε δράσεις προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, τόσο η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, όσο και οι εκπαιδευτικοί φορείς ΙΕΚ ΑΛΦΑ και Mediterranean College, αποδεικνύουν, για άλλη μια φορά, την κοινωνική τους ευαισθησία παίρνοντας την πρωτοβουλία να αγωνιστούν στο γήπεδο για καλό σκοπό.

Ο φιλικός αγώνας πραγματοποιήθηκε παρουσία πολλών επισήμων και φιλάθλων, με νίκη της μεικτής ομάδας ΙΕΚ ΑΛΦΑ & Mediterranean College και σκόρερ τους Παναγάκο (2), Σαρρή (1), και τον Αρμύλαγο (1) για την ομάδα της Γ. Γ. Αθλητισμού. Διαιτητές οι Γιαννακουδάκης, Ζάχαρης και Πιπιλίκας.

Στο πλαίσιο του αγώνα, ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Αθλητικού Τομέα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, κ. Αντώνης Γλύκας τίμησε την ποδοσφαιρική ομάδα της Γ. Γραμματείας Αθλητισμού, αλλά και τον προπονητή & εκπρόσωπό της, κ. Αλέκο Κούκη.

Η σύνθεση της μεικτής ομάδας ΙΕΚ ΑΛΦΑ & Mediterranean College, με προπονητή τον υπεύθυνο Προπονητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, κ. Σήφη Βενάκη, ήταν η εξής:

Παπάς, Αγκαλίου, Πόθας, Μέτα, Βασιλείου, Γεωργιάδης, Σκορδαλιός, Παναγάκος, Παρασκευόπουλος, Κοσμόπουλος, Σαρρής, Παπουτσόγλου.

Η σύνθεση της ομάδας της Γ. Γραμματείας Αθλητισμού ήταν η εξής:

Ζέρβας, Φλαμπούρης, Καβούρης, Μαντάς, Μανώλης, Έξαρχος, Γκιόκας, Φλαμπουράρης, Τζώρτζης, Κούκης, Μαγγλάρας, Αρμύλαγος, Μαριόλης.

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, το οποίο διαθέτει το πιο δυνατό Sport School στη χώρα μας,  αποτελεί τον πρώτο εκπαιδευτικό φορέα που ανέδειξε και υποστηρίζει την άρρηκτη διασύνδεση Αθλητισμού & Εκπαίδευσης, μέσω πολλών δράσεων και πρωτοβουλιών, όπως, εν προκειμένω, με τη δημιουργία της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ. Η εν λόγω ποδοσφαιρική ομάδα, που αποτελείται κυρίως από σπουδαστές του ΙΕΚ, συμμετέχει σε φιλανθρωπικούς αγώνες με σημαντικούς φορείς, οργανισμούς και ενώσεις, μεταξύ των οποίων: η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ελλάδος, οι Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε., η UNICEF, η ΕΡΤ, κ.ά.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ