2 April 2018

Ταχύρρυθμο σεμινάριο διαιτολογίας. Νέα τμήματα. «Μεταβολισμός & Διατροφή» στη Θεσσαλονίκη

Ταχύρρυθμο σεμινάριο διαιτολογίας. Νέα τμήματα. «Μεταβολισμός & Διατροφή» στη Θεσσαλονίκη

ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Την έναρξη νέων τμημάτων για το σεμινάριο Διαιτολογίας με τίτλο «Μεταβολισμός & Διατροφή» διάρκειας 40 ωρών, ανακοινώνει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ στη Θεσσαλονίκη.

Εισηγητές του σεμιναρίου είναι  οι καταξιωμένοι Διαιτολόγοι, Διατροφολόγοι, κ. Βασίλης Τσιρώνης (μέλος της επιστημονικής επιτροπής της Ένωσης Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδος) και η κα. Πωλίνα Γιαννιώτη (μόνιμη συνεργάτης της εκπομπής “Ελένη” του ALPHA και Υπεύθυνη του Τομέα Διαιτολογίας & Διατροφής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης).

Το ταχύρυθμο αυτό σεμινάριο παρέχει εκείνες τις γνώσεις και δεξιότητες που χρειάζονται οι σύγχρονοι επαγγελματίες που ασχολούνται με τη διατροφή: πληροφορίες σχετικά με την υγιεινή διατροφή και τη ρύθμιση του υγιούς βάρους, τη σωστή επιλογή διατροφής για ενήλικες και παιδιά καθώς και τον τρόπο λειτουργίας τους μεταβολισμού σε σχέση με την τροφή.

Σπουδαστές των Τομέων Υγείας, Διατροφολογίας, Αθλητισμού, καθώς και όσοι ενδιαφέρονται να διευρύνουν τις γνώσεις του στον κλάδο της Διατροφής, μπορούν να συμμετάσχουν στο 40ωρο αυτό σεμινάριο, που ίσως αποτελεί το μοναδικό στη Θεσσαλονίκη με τόσο μεγάλη ποικιλία θεματικών.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του, διατίθεται πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό που περιλαμβάνει σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή, καλύπτοντας όλο το φάσμα των διδακτικών ενοτήτων και θεωρητικά και πρακτικά. Οι θεματικές ενότητες που διδάσκονται είναι οι εξής:

  • Μεταβολισμός & Διατροφή
  • Ομάδες Τροφίμων & Θρεπτικά Συστατικά
  • Ισορροπημένη Διατροφή
  • Μεσογειακή Διατροφή
  • Διατροφή Παιδιών
  • Διατροφή Χρόνιων Παθήσεων
  • Διατροφή στον Αθλητισμό
  • Ειδικές Διατροφές & Ετικέτες Τροφίμων

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ  Θεσσαλονίκης, πιστός συνοδοιπόρος εκπαίδευσης και παροχής πλεονεκτημάτων για την διαφοροποίηση στην αγορά εργασίας, συνεχίζει να προσφέρει εύρος δυνατοτήτων και ευκαιριών σε όσους το εμπιστεύονται. Το αντάλλαγμα βέβαια, η απόκτηση ποικιλίας γνώσεων, διεθνώς αναγνωρισμένων πιστοποιήσεων (NCFE) αλλά και πολύτιμης εμπειρίας, παροχές που συμβάλλουν στην άμεση επαγγελματική αποκατάσταση με ισχυρά προνόμια.

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις θέσεων για το Σεμινάριο Διαιοτολογίας στη Θεσσαλονίκη:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης

Βαλαωρίτου 9, 2310 552 406, www.iekalfa.gr

Error: Contact form not found.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ