17 November 2017

Με μεγάλη ανταπόκριση πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ BLOG από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η προσέλευση και ανταπόκριση των συμμετεχόντων στο Σεμινάριο «ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ BLOG: Joomla, WordPress, SEO», που διοργάνωσε το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, στις εγκαταστάσεις του Βαλαωρίτου 9.

 

Με πρωτοβουλία του Τομέα Πληροφορικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης και  εισηγητή τον κο Ανδρέα Πλαγέρα, PhD Candidate in Applied Informatics, University of Macedonia & Master in Applied Informatics, πραγματοποιήθηκε το εν λόγω σεμινάριο με πλήρη επιτυχία. Η επιτυχία αυτή αξιολογήθηκε βέβαια από την επίτευξη του αρχικού στόχου του, δηλαδή την εξοικείωση των συμμετεχόντων με το περιβάλλον ανάπτυξης ιστοσελίδων Joomla και WordPress, καθώς και την μεγάλη ανταπόκριση των σπουδαστών και την αμφίδρομη επικοινωνία τους κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

 

Βαδίζοντας πάντα με τις ανάγκες της αγοράς, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης και οι σπουδαστές του συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά και κατακτούν στόχους με μονόδρομο την επιτυχία και την εξέλιξή τους. Το Σεμινάριο «ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ BLOG: Joomla, WordPress, SEO» και η έκβασή του, ήταν μόνο η αρχή δίνοντας το πάτημα για την επανάληψή του και επιτρέποντας σε όσους το έχασαν να το παρακολουθήσουν την επόμενη φορά.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ