με… Αποδείξεις!

Βασική φιλοσοφία και κεντρικό «δοκούν» των ΙΕΚ ΑΛΦΑ είναι η Ποιότητα στην Εκπαίδευση, με στόχο την ανάδειξη νέων επαγγελματιών, οι οποίοι διαθέτουν περισσότερα εφόδια και εμφανές συγκριτικό πλεονέκτημα επαγγελματικής κατάρτισης, προκειμένου να απορροφώνται άμεσα από την αγορά εργασίας και να ανελίσσονται στις υψηλότερες βαθμίδες του επαγγελματικού στίβου.

Στα ΙΕΚ ΑΛΦΑ έχουμε δημιουργήσει ένα ανώτερο περιβάλλον μάθησης, καλύπτοντας τις αυξημένες προσδοκίες των νέων της εποχής μας.

Εφαρμόζοντας την ανθρωποκεντρική προσέγγιση στην Εκπαίδευση, κύριος στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε τη σωστή επιλογή Τομέα Σπουδών για κάθε νέο και νέα που διαβαίνει το «κατώφλι» των ΙΕΚ ΑΛΦΑ, κάτι που επιτυγχάνουμε με την κορυφαία ομάδα των Εκπαιδευτικών μας Συμβούλων.

Οι απόφοιτοί μας εργάζονται στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, σε υψηλόβαθμες θέσεις, έχοντας σημειώσει την προσωπική Επαγγελματική τους Επιτυχία στον κλάδο που απασχολούνται.

Σε επόμενο επίπεδο, η υψηλής ποιότητας θεωρητική και πρακτική κατάρτιση που λαμβάνουν όλοι οι σπουδαστές μας, επιβεβαιώνεται κάθε χρόνο, από τις βραβεύσεις και τις διακρίσεις τους σε όλους τους Τομείς, σε οποιονδήποτε διαγωνισμό ή έκθεση συμμετέχουν!

Η Ποιότητα των Σπουδών που διασφαλίζουμε διαχρονικά, για όλους τους σπουδαστές μας, επιτυγχάνεται από την εκπαίδευσή τους:

  • στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις των ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε 4 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας (Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη), που διαθέτουν προηγμένη εργαστηριακή υποδομή
  • από τους άριστα καταρτισμένους και έμπειρους καθηγητές μας, οι οποίοι είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες στην αγορά εργασίας και διακεκριμένοι -ο καθένας στον κλάδο του

Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας και ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει μαζί σου









    Με την αποστολή των στοιχείων σας, αποδέχεστε την πολιτική του ΙΕΚ ΑΛΦΑ σχετικά με τη συλλογή και χρήση των προσωπικών δεδομένων.