Από την ίδρυσή του έως σήμερα, ο εκπαιδευτικός μας όμιλος είναι ευαισθητοποιημένος και ενεργός σε θέματα προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

 

Στο πλαίσιο ενός μεγαλόπνοου έργου Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ο εκπαιδευτικός όμιλος που Πρωταγωνιστεί στην Εκπαίδευση στην Ελλάδα, φροντίζει μέσα από τις μεγάλες πρωτοβουλίες του, που έχουν ως βασικά συστατικά την αλληλεγγύη και την προσφορά στον συνάνθρωπο, να ανταποδίδει στην κοινωνία την εμπιστοσύνη που εισπράττει από την πλειοψηφία των νέων και των γονέων της χώρας μας.

 

Είναι ο μοναδικός εκπαιδευτικός όμιλος στην Ελλάδα που θέσπισε και εφάρμοσε, πρώτος, πρόγραμμα υποτροφιών για ειδικές ομάδες πολιτών, ανακουφίζοντας τις ασθενέστερες οικονομικά τάξεις, αλλά και επιβραβεύοντας σπουδαστές με εξαιρετικές επιδόσεις.

 

Είναι ο ίδιος εκπαιδευτικός όμιλος που εισήγαγε το θεσμό «Υποτροφίες στις Περιφέρειες», προσφέροντας κάθε χρόνο 117 υποτροφίες σπουδών στις 13 Περιφέρειες της χώρας μας, με κοινωνικο-οικονομικά κριτήρια.

 

Είναι ο κορυφαίος εκπαιδευτικός όμιλος, σε επίπεδο στήριξης συλλόγων και φορέων που αγωνίζονται για τα παιδιά (ΠΙΣΤΗ, ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ, ΜΗΤΕΡΑ, ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, κ.ά).

 

Είναι ο εκπαιδευτικός όμιλος που κινητοποιείται σε κρίσεις της παγκόσμιας κοινωνίας, όπως η Εκστρατεία Ανθρωπιστικής Βοήθειας που διοργάνωσε, προς ανακούφιση των πληγέντων του τυφώνα Χαϊγιάν στις Φιλιππίνες.

 

Γιατί η Εκπαίδευση θέλει και κοινωνική ευαισθησία.

Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας και ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει μαζί σου









    Με την αποστολή των στοιχείων σας, αποδέχεστε την πολιτική του ΙΕΚ ΑΛΦΑ σχετικά με τη συλλογή και χρήση των προσωπικών δεδομένων.

    [the_title]