30 January 2018

ΙΕΚ ΑΛΦΑ ΠΕΙΡΑΙΑ: Με τον γνωστό προπονητή καλαθοσφαίρισης Ηλία Ζούρο ξεκίνησαν τα δωρεάν σεμινάρια για το 2018

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

 

Με το «δεξί» μπήκε το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά και το 2018, αναφορικά με την παροχή δωρεάν σεμιναρίων Προπονητικής στους σπουδαστές του, με εισηγητές σημαντικές προσωπικότητες και αστέρες του Αθλητισμού, καθώς το σεμινάριο με τον γνωστό προπονητή Ηλία Ζούρο, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και αμείωτο ενδιαφέρον από τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ.

Με μια σημαντική προπονητική καριέρα στο ενεργητικό του, σε ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΠΑΝΙΩΝΙΟ, ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑΣ, ΖΑΛΓΚΙΡΙ ΚΑΟΥΝΑΣ, ΠΑΡΙ ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΑΜΠ, κ.α., ο Έλληνας προπονητής καλαθοσφαίρισης, κ. Ζούρος, μίλησε στους σπουδαστές του Τομέα Αθλητισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, για τις τακτικές προπόνησης που οδηγούν μια ομάδα μπάσκετ σε νικηφόρα αποτελέσματα.

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στον Πειραιά, Φίλωνος 39, ο διευθυντής επικοινωνίας και αθλητικού τομέα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, κ. Αντώνης Γλύκας, απένειμε τιμητικό βραβείο στον Ηλία Ζούρο για την προσφορά του στον Αθλητισμό.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι σπουδαστές των ειδικοτήτων «Προπονητής Αθλημάτων», «Βοηθός Φυσικοθεραπευτή», «Αθλητικός Δημοσιογράφος», «Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας» και «Στέλεχος Διατροφής και Διαιτολογίας», έχουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα να παρακολουθήσουν, δωρεάν, πλήθος εξειδικευμένων σεμιναρίων, με εισηγητές τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του Αθλητισμού, μεταξύ των οποίων:

  • οι Ολυμπιονίκες Δ. Ταμπάκος, Σ. Μυγιάκης, Α. Γρηγοριάδης
  • ο Παραολυμπιονίκης Α. Τσαπατάκης
  • οι μπασκετμπολίστες Π. Φασούλας, Δ. Ντικούδης, Ν. Παπάς, Π. Δορκοφίκης
  • οι Πρωταθλητές Ευρώπης 2004 Θ. Ζαγοράκης, Γ. Καραγκούνης, Σ. Γιαννακόπουλος, Γ. Γκούμας
  • οι διεθνείς ποδοσφαιριστές και προπονητές Α. Αντωνιάδης, Π. Μίχος, Δ. Σαλπιγγίδης, Π. Κελεσίδης, Γ. Τσαλουχίδης, Χ. Ρ. Ρότσα, Ν. Βαμβακούλας, Α. Τζανετουλάκος, Α. Μάντζιος, Ν. Αλέφαντος, Ν. Σαργκάνης, Β. Βούζας
  • οι Πρωταθλητές Ελλάδος Handball 2016-2017 Π. Ιατρούδης, Α. Αλβανός, Κ. Τσιλιμπάρης
  • η αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Ε. Μάλτση
  • η πρωταθλήτρια επί κοντώ Ν. Κυριακοπούλου
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ