10 March 2017

Ημέρες Καριέρας Τουρισμού από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Ημέρες Καριέρας που διοργάνωσε o Τομέας Τουρισμού και ο Τομέας Επισιτισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 1 Μαρτίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Mediterranean College, κτίριο ΒΙΕΝΝΗ (Εγνατία 2-4).

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης είχαν την ευκαιρία να δώσουν συνεντεύξεις στις κορυφαίες ξενοδοχειακές μονάδες και επιχειρήσεις της Ελλάδας, με την προοπτική της μελλοντικής τους απασχόλησης. Ενδεικτικά οι επιχειρήσεις που έλαβαν μέρος ήταν οι Santikos Collection, Blue Lagoon Group, Hotel Brain, Miraggio Thermal Spa resort, Kappa Resort, Sani Resort, Ikos Hotels & Resorts, Tor Hotel Group, Kipriotis Hotels, Aldemar Resorts, Atlantica Hotels & Resorts, Mouzenidis Travel, Pap Corp Hotels S.A., Ermia Hotels & Resorts, Colors Urban Hotel, Mayor Hotels And Resorts, Hyatt regency, Pilot Beach, Olympion Melathron, Across Hotels, Mediterranean Village, CNIC Hotels, Athena Pallas, Porto Palace.

Στο πλαίσιο της συνεχούς διασύνδεσης των σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης με την αγορά εργασίας, διοργανώθηκε με εξίσου μεγάλη επιτυχία εκδήλωση Ημέρας Καριέρας, την Παρασκευή 10 Μαρτίου, σε συνεργασία με τον Όμιλο Grecotel, την μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα. Την παρουσίαση του Ομίλου Grecotel έκανε η κα Ελίζα Πετράκη (Recruitment and Development Manager) με στόχο να γίνουν γνωστές οι δραστηριότητες και οι συνεργασίες της εταιρείας στους σπουδαστές.

Οι ειδικότητες που συμμετείχαν στις ημέρες καριέρας είναι :

Αν θέλεις κι εσύ να γίνεις περιζήτητο στέλεχος στον συνεχώς εξελισσόμενο Τομέα του Τουρισμού και του Επισιτισμού, δεν χρειάζεται να περιμένεις τον Σεπτέμβριο.

Κάνε την ΑΛΦΑ σου επιλογή σήμερα, με ένα τηλέφωνο στο 2310 552406!


Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 552406

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ