8 March 2017

Ημέρα Καριέρας Grecotel από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης

Δωρεάν εκδήλωση από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, διοργανώνει Ημέρα Καριέρας σε συνεργασία με τον Όμιλο Grecotel, την Παρασκευή 10 Μαρτίου, ώρα 10.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Mediterranean College, κτίριο ΒΙΕΝΝΗ (Εγνατία 2-4), 4ος όροφος.

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν από επαγγελματική συνέντευξη, με την προοπτική της μελλοντικής απασχόλησης, από τον Όμιλο Grecotel Hotels & Resorts, την μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα. Ο Όμιλος Grecotel διαθέτει σήμερα 30 ξενοδοχεία, 2 πολιτιστικά πάρκα και πάνω από 5.000 εργαζόμενους.
Μέχρι στιγμής, ο Όμιλος έχει τιμηθεί με χιλιάδες Διεθνή Βραβεία από πελάτες, τουριστικούς οργανισμούς, tour operators και διεθνείς ενώσεις, για την ποιότητα των υπηρεσιών της, την συνεισφορά της στην αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και τις πρωτοβουλίες της για την διατήρηση της περιβαλλοντικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Ελλάδας.

Την παρουσίαση του Ομίλου Grecotel θα κάνει η κα Ελίζα Πετράκη (Recruitment and Development Manager) με στόχο να γίνουν γνωστές οι δραστηριότητες και οι συνεργασίες της εταιρείας στους σπουδαστές. Οι ειδικότητες που θα απασχοληθούν είναι:

Η είσοδος είναι ελεύθερη και σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!


Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310552406

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ