15 February 2018

Ημέρα Καριέρας από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Grecotel Hotels & Restaurants

Το Job Center του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τον  Όμιλο Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel, διοργανώνει Ημέρα Καριέρας, την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018, 10:00 πμ, στις εγκαταστάσεις του, Βαλαωρίτου 9.

 

Η Grecotel αποτελεί τη μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αλυσίδα της χώρας, αριθμώντας 30 ξενοδοχειακές μονάδες στα ομορφότερα νησιά και μέρη της ενδοχώρας, 2 θεματικά πάρκα, 5.000 εργαζομένους και πολυετή εμπειρία στον κλάδο του. Εξελίσσοντας συνεχώς τις παροχές και υπηρεσίες του, μέχρι στιγμής έχει αποσπάσει σειρά βραβείων και διακρίσεων σε Εσωτερικό και Διεθνές επίπεδο, για την υψηλή ποιότητά του στη φιλοξενία, τη συμβολή του στην αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, αλλά και τη διατήρηση της περιβαλλοντικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Ελλάδας.

 

Ως ο σημαντικότερος εργοδότης στα Ξενοδοχειακά και λάτρης του εκλεπτυσμένου στυλ, κάθε νέα σεζόν παρέχει τη δυνατότητα σε νέους, ανερχόμενους επαγγελματίες να περάσουν από μία πολύτιμη διαδικασία συνεντεύξεων για την υλοποίηση είτε της πρακτικής τους άσκησης είτε της εποχικής τους απασχόλησης. Η Ημέρα Καριέρας που διοργανώνεται λοιπόν, αποσκοπεί στον παραπάνω λόγο και απευθύνεται στις εξής ειδικότητες:

(Υπηρεσία Υποδοχής – Υπηρεσία Ορόφων – Εμπορευματογνωσία)

 

Οι σπουδαστές και οι απόφοιτοι του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, έχοντας λάβει υψηλών προδιαγραφών κατάρτιση, αποτελούν για ακόμη μία φορά την πρώτη επιλογή στην επάνδρωση του εργατικού δυναμικού της κορυφαίας Ξενοδοχειακής Αλυσίδας Grecotel Hotels & Resorts.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης:

Βαλαωρίτου 9, 2310 552 406,

www.iekalfa.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ