15 February 2018

Ημέρα καριέρας από την εταιρεία Aegeo Spas και το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης

Το Job Center του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την εταιρεία Aegeo Spas, διοργανώνει Ημέρα Καριέρας, την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 πμ., στις εγκαταστάσεις του, Βαλαωρίτου 9 .

 

H Aegeo Spas αποτελεί πρότυπο στον κλάδο της, ούσα η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία διαχείρισης Κέντρων Ευεξίας εντός ξενοδοχειακών μονάδων 4 και 5 αστέρων, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η πελατοκεντρική της πολιτική αποσκοπεί τόσο στην ικανοποίηση των καταναλωτών όσο και των συνεργατών της, με την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε νέες ή ανακαινισμένες εγκαταστάσεις.

 

Κύριος στόχος της Aegeo Spas είναι η σύναψη αποτελεσματικών και μακροχρόνιων επαγγελματικών σχέσεων, κάτι που επιτυγχάνει με τη συνεχή εκπαίδευση και εξέλιξη των ανθρώπων της, καθώς και την παροχή ευκαιριών σε νέους. Δεδομένης της διαρκούς αναζήτησης, λοιπόν, για νέο καταρτισμένο προσωπικό, η Aegeo Spas προσφέρει νέες θέσεις εργασίας στα πιο ασφαλή εργασιακά περιβάλλοντα αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι: «Είμαστε μια εταιρεία με ταυτότητα και φιλοσοφία και θέλουμε ανθρώπους με θέληση και όραμα».

 

Βάσει των παραπάνω, η παρούσα Ημέρα Καριέρας διοργανώνεται αποσκοπώντας στην εύρεση νέου εργατικού δυναμικού για την ερχόμενη σεζόν και αφορά τις εξής ειδικότητες:

Οι σπουδαστές θα έχουν τη δυνατότητα μέσα από μία σειρά συνεντεύξεων να διεκδικήσουν μία μελλοντική θέση εργασίας σε μία εταιρία με χρόνια εμπειρία και κύρος στον κλάδο της.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης:

Βαλαωρίτου 9, 2310 552 406,

www.iekalfa.gr

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ