25 September 2017

Είσαι Απόφοιτος ΕΠΑΛ / ΕΠΑΣ; Απόκτησε Ισχυρό Κρατικό Πτυχίο σε 1 χρόνο στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ!

Διαθέτοντας τεχνογνωσία και πείρα στο χώρο της επαγγελματικής κατάρτισης, καθώς και ένα ισχυρό δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη αποτελεί Σύμβολο Επαγγελματικής Επιτυχίας, γιατί δεν διασφαλίζει απλά τη διασύνδεση των σπουδαστών του με την αγορά εργασίας, αλλά «υπογράφει» την επαγγελματική επιτυχία των αποφοίτων του.

Η συνέπεια στην παροχή ποιοτικών προγραμμάτων σπουδών για 95 περιζήτητες ειδικότητες, με καθηγητές-καταξιωμένους επαγγελματίες στην αγορά εργασίας, σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμένα εργαστήρια υψηλών προδιαγραφών, καθιστούν τη δυναμική παρουσία του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, μείζονος σημασίας και πρότυπη στο χώρο της σύγχρονης ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Η φοίτηση για τους αποφοίτους ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ που προέρχονται από κατεύθυνση συναφή με τις ειδικότητες του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, ολοκληρώνεται σε 2 εξάμηνα.

Απόκτησε Ισχυρό Κρατικό Πτυχίο, ισότιμο των Δημοσίων ΙΕΚ, αναγνωρισμένο σε Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση στις περιζήτητες ειδικότητες:

 

ΙΕΚ ΑΛΦΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

ΙΕΚ ΑΛΦΑ ΑΘΗΝΑΣ

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για όλους τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ είναι το Γραφείο Εργασίας Αποφοίτων και Σπουδαστών που διαθέτει και αποτελεί το μεγαλύτερο Γραφείο Εργασίας ιδιωτικού ΙΕΚ στη χώρα μας, αριθμώντας περισσότερες από 4.000 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις!

Συγκεκριμένα, το Γραφείο Εργασίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ εξασφαλίζει για όλους τους σπουδαστές του ΙΕΚ δωρεάν εξάμηνη πρακτική άσκηση –σε πολλές περιπτώσεις και αμειβόμενη- στις μεγαλύτερες εταιρείες της αγοράς, γεγονός που σε μεγάλο ποσοστό μετά την πρακτική οδηγεί και σε προσλήψεις των αποφοίτων του από τις ίδιες εταιρείες.


Δήλωσε το ενδιαφέρον σου συμπληρώνοντας την φόρμα και κάποιος Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σου:

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ