13 October 2017

Δωρεάν Σεμινάριο «Growth Hack your Hardware Startup!» από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης

Ο Τομέας Πληροφορικής και ο Τομέας Οικονομίας & Διοίκησης του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης διοργανώνουν ανοιχτό σεμινάριο με θέμα: «Growth Hack your Hardware Startup, την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, στις 12.00, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, Βαλαωρίτου 9.  Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο κ. Βαγγέλης Νομικός, συνιδρυτής της καινοτόμας εταιρείας Turnand. To growth hacking ή growth marketing αποτελεί ένα από τα πιο επίκαιρα θέματα συζήτησης αυτή τη στιγμή στο παγκόσμιο επιχειρηματικό και τεχνολογικό οικοσύστημα.

 

H Turnand έχει αναγνωριστεί από το περιοδικό τεχνολογίας της Wall Street Journal, και τον Christopher Mims, και βραβεύτηκε στο «Startup / Scaleup» powered by Papastratos σαν Startup / Product of the Year 2017.

 

Το σεμινάριο έχει στόχο να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες:

  • Τί είναι το growth hacking
  • Τι εφαρμογές μπορεί να έχει σε μια Hardware Startup
  • Καλές πρακτικές μέσα από την πορεία της Turnand
  • Lean startup τεχνικές

 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε : σπουδαστές και φοιτητές Οικονομίας και Διοίκησης, Πληροφορικής, ελεύθερους επαγγελματίες και σε όσους θέλουν να μάθουν μοναδικά insights το πώς να «χακάρουν» την ανάπτυξη μιας εταιρείας.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ