9 March 2018

Δωρεάν Σεμινάριο με θέμα «Θεσσαλονίκη: Τουριστικός Προορισμός» από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης

Ένα ακόμα ενδιαφέρον Δωρεάν Σεμινάριο διοργανώνει ο Τομέας Τουρισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης με θέμα «Θεσσαλονίκη: Τουριστικός Προορισμός», στο πλαίσιο της εβδομάδας Τουρισμού του Education Festival 2018, την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018, 12.00 το μεσημέρι, στις εγκαταστάσεις του, Βαλαωρίτου 9.

 

Με εισηγητή τον κ. Σπύρο Πέγκα, Αντιδήμαρχο Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης, οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από πρώτο χέρι τις στοχευμένες δράσεις εξωστρέφειας των τελευταίων ετών, που είχαν ως αποτέλεσμα η πόλη της Θεσσαλονίκης να προσελκύσει χιλιάδες τουρίστες από αγορές που στο παρελθόν ήταν άγνωστες γι’ αυτήν.

 

Το παρόν σεμινάριο έχει ως στόχο να προσφέρει σε σπουδαστές, αποφοίτους ή επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των Τουριστικών Επαγγελμάτων, καλές πρακτικές για τον τουρισμό ως βασικό εργαλείο ανάπτυξης καθώς και να ενημερώσει για τις ευκαιρίες απασχόλησης που διανοίγονται στον κλάδο.

 

Το EDUCATION FESTIVAL συνεχίζει για 10η χρονιά την απόλυτη εκπαιδευτική εμπειρία μέσα από την παροχή περισσότερων από 140 δωρεάν σεμιναρίων εξειδίκευσης και 17 εβδομάδες εκπαίδευσης από το Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο, σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη. Φετινός στόχος είναι η επίτευξη υψηλότερων προσδοκιών με μότο το τρίπτυχο Believe + Trust = Success, με την ερμηνεία ότι η πίστη στον εαυτό μας και η εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας αποτελούν μονόδρομο προς την επιτυχία.

 

Για περισσότερες πληροφορίες :

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης,

Βαλαωρίτου 9, 2310 552 406, www.educationfestival.edu.gr

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ