5 January 2018

Δωρεάν σεμινάριο με θέμα «Η Ολιστική Διατροφή Στη Ζωή Μας» από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Agnotis Pure Philosophy

Ο Τομέας Διαιτολογίας και Διατροφής και ο Τομέας Ομορφιάς του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης διοργανώνουν σε συνεργασία με την εταιρεία Agnotis Pure Philosophy, δωρεάν σεμινάριο με θέμα «Η Ολιστική Διατροφή Στη Ζωή Μας», την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, 12.00 με 13.00, στις εγκαταστάσεις του Βαλαωρίτου 9.

 

Η Ολιστική Διατροφή είναι ουσιαστικά η πρόληψη ή θεραπεία διαφόρων καταστάσεων του οργανισμού με τη βοήθεια ανεπεξέργαστων, αγνών τροφίμων σε ισορροπία και ποικιλία, ούτως ώστε να μεγιστοποιήσουν ή επαναφέρουν την υγεία και τη ζωτικότητα στον οργανισμό.

 

Η Agnotis Pure Philosophy, εμπνευσμένη από την κρητική φύση και διατροφή, παράγει προϊόντα για τη φροντίδα του δέρματος από συστατικά που προέρχονται από επιλεγμένες βιολογικές καλλιέργειες. Βασικό μέλημά της είναι να μεγιστοποιήσει τα οφέλη για το δέρμα χωρίς να φέρει επιβλαβείς επιπτώσεις στο περιβάλλον, όπως χρήση πειραματόζωων.

 

Με εισηγήτρια του σεμιναρίου την κα Βίβιαν Βουλγαράκη, Co-Founder της Agnotis Pure Philosophy, θα πραγματοποιηθεί μία εκτενής ενημέρωση για τη σπουδαιότητα της ολιστικής διατροφής στην καθημερινή ζωή και τη χρήση ολιστικών προϊόντων περιποίησης, που συμβάλλουν στη διατήρηση της καλής υγείας, της μακροβιότητας και της νεότητας των κυττάρων.

 

Ο Αριστοτέλης έλεγε: «ο τρόπος με τον οποίο θα γεράσουμε, θα εξαρτηθεί από τον τρόπο με τον οποίο έχουμε ζήσει». Οι διατροφικές συνήθειες λοιπόν, καθορίζουν τη φυσική κατάσταση και υγεία του οργανισμού υπογραμμίζοντας ότι η πλήρης υγεία χωρίς υγιεινή διατροφή είναι αδύνατη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ