21 March 2017

Δωρεάν Σεμινάριο: «Δημιουργία Βιντεοκλίπ Μουσικού Κομματιού με Αnimation»

«Δημιουργία Βιντεοκλίπ Μουσικού Κομματιού με Αnimation» ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ EDUCATION FESTIVAL 2017 – ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο διοργανώνει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της τρίτης εβδομάδας δωρεάν σεμιναρίωντου EDUCATION FESTIVAL που είναι αφιερωμένη στον κλάδο της Επικοινωνίας & Μ.Μ.Ε., και έχει θέμα «Δημιουργία Βιντεοκλίπ Μουσικού Κομματιού με Αnimation». Το σεμινάριο θα γίνει την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017 στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑΘεσσαλονίκης, Βαλαωρίτου 9 με εισηγητές τον κ. Σωκράτη Παπαϊωάννου, μουσικό παραγωγό και την κα. Γεωργιάδου Μαρία, υπεύθυνη του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης.

Το σεμινάριο θα εισαγάγει τους παρευρισκόμενους στα βήματα που χρειάζεται να χτιστεί από το μηδέν ένα μουσικό βίντεο κλιπ με τη χρήση της μεθόδου της Κινούμενης Εικόνας (Animation),  μιας σειράς δηλαδή από εικόνες (2D δισδιάστατης ή 3D τρισδιάστατης μακέτας) ή θέσεων ενός μοντέλου, έτσι ώστε να δημιουργείται η ψευδαίσθηση της κίνησης.

 Το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη έχει καταστεί θεσμός στα ευρωπαϊκά εκπαιδευτικά δρώμενα, παρέχοντας, κάθε χρόνο, περισσότερα από 140 δωρεάν σεμινάρια εξειδίκευσης από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο, σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη.

Εξασφάλισε την πρόσβασή σου στα δωρεάν σεμινάρια της Εβδομάδας Επικοινωνίας & Μ.Μ.Ε. του 9ου EDUCATION FESTIVAL, αποκτώντας το VIP PASS εδώ και δημιούργησε ισχυρό βιογραφικό!

 

Καλώς ήλθες στην … EDUTOPIA!


Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, Βαλαωρίτου 9

Τηλ.: 2310552406

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ