13 April 2018

Διεθνή Έκθεση Elec Tec ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας. Δυναμικό «παρών» έδωσαν οι σπουδαστές πληροφορικής.

Διεθνή Έκθεση Elec Tec ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας. Δυναμικό «παρών» έδωσαν οι σπουδαστές πληροφορικής.

Δυναμικό «παρών» και στη 2η Διεθνή Έκθεση της Elec Tec οι σπουδαστές Πληροφορικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΡΟΜΠΟΤ «PEPPER THE BARISTA»

 

Δυναμικό «παρών» έδωσαν οι σπουδαστές Πληροφορικής & Υπολογιστών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας στη 2η Διεθνή Έκθεση της Elec Tec, η οποία πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας.

Στο πλαίσιο εκπαιδευτικής επίσκεψης που πραγματοποίησε ο Τομέας Πληροφορικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, οι σπουδαστές των ειδικοτήτων «Τεχνικός Λογισμικού Η/Υ», «Τεχνικός Δικτύων & Τηλεπικοινωνιών», «Τεχνικός Η/Υ» και «Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής» είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό σεμινάριο εξειδίκευσης, με θέμα «Ηλεκτρονικά Συστήματα Ασφαλείας», με εισηγητή τον εμπορικό διευθυντή της εταιρείας Olympia Electronics, κ. Χαράλαμπο Μαρμάγγελο.

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι σπουδαστές Πληροφορικής & Multimedia του ΙΕΚ ΑΛΦΑ ξεναγήθηκαν στα περίπτερα της έκθεσης και ενημερώθηκαν από τους εκθέτες για τις σύγχρονες και καινοτόμες τεχνολογίες στην πυρασφάλεια, την ασφάλεια δικτύων και γενικότερα στα συστήματα ασφαλείας.

Ξεχωριστή στιγμή κατά την εκπαιδευτική επίσκεψη, η αποκλειστική παρουσίαση των τεχνολογιών του «Έξυπνου Σπιτιού» στους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, από τους υπεύθυνους του περιπτέρου της Geyer, καθώς και η σύντομη διαδραστική εμπειρία των σπουδαστών με το ρομπότ «Pepper the Barista»!

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ