15 February 2017

Γίνε επαγγελματίας Security στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 2 «ΑΛΦΑ Επιλογή» – ΕΝΑΡΞΗ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

To Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 2 «ΑΛΦΑ Επιλογή» (πιστοποιημένος φορέας από ΕΟΠΠΕΠ και ΚΕ.ΜΕ.Α.) ανακοινώνει την έναρξη πρωινών και απογευματινών τμημάτων την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, για το πρόγραμμα κατάρτισης «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας (SECURITY)»,διάρκειας 105 ωρών.

Οι εισηγητές των σεμιναρίων είναι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές ενηλίκων (τόσο από τον Επαγγελματικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π – πρώην ΕΚΕΠΙΣ, όσο και από το ΚΕ.ΜΕ.Α.) με  πλούσια επαγγελματική εμπειρία στον κλάδο της Ασφάλειας και της εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας ποιοτική επαγγελματική κατάρτιση, υψηλών προδιαγραφών.

Η Βεβαίωση Παρακολούθησης που παίρνουν όλοι οι συμμετέχοντες του προγράμματος «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας», διάρκειας 105 ωρών, είναι απαραίτητο δικαιολογητικό για τη συμμετοχή στις εξετάσεις Πιστοποίησης. Το δε, πιστοποιητικό από την επιτυχή συμμετοχή στις εξετάσεις του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π είναι το πλέον απαραίτητο δικαιολογητικό για την έκδοση, αλλά και την ανανέωση της άδειας εργασίας στον συγκεκριμένο επαγγελματικό κλάδο.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να εργασθούν, ή να ανανεώσουν την άδεια εργασίας τους ως Security, σε Ιδιωτικές Εταιρείες Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας, σε Τμήματα Εσωτερικής Ασφάλειας Οργανισμών και Επιχειρήσεων, ή/και ως ελεύθεροι επαγγελματίες.

Κλείστε τώρα μία από τις περιορισμένες θέσεις, καλώντας στο 210-5279500 (για Αθήνα), στο 210-4120714 (για Πειραιά), στο 210-9640117 (για Γλυφάδα) και στο 2310-552406 (για Θεσσαλονίκη).

ΣΗΜ. Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης «ΑΛΦΑ Επιλογή» είναι αδειοδοτημένος φορέας από το ΚΕ.ΜΕ.Α (Κέντρο Μελετών Ασφαλείας) για την υλοποίηση του εν λόγω προγράμματος.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας:

http://alfastudies.gr/

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ