6 December 2016

Βράβευση του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης στην έκθεση: «Beauty Macedonia: Χειμώνας 2016»

Ο Τομέας Ομορφιάς του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης συμμετείχε στην έκθεση-θεσμό για το χώρο της Ομορφιάς στην Ελλάδα την: «BEAUTY MACEDONIA: Χειμώνας 2016». Η έκθεση διήρκεσε τρεις ημέρες, από το Σάββατο 3 έως και τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου και υποδέχθηκε χιλιάδες επαγγελματίες και σπουδαστές, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις πλέον πρόσφατες εξελίξεις και τάσεις στο χώρο της Ομορφιάς.

Στα εγκαίνια της έκθεσης το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, οι σπουδαστές και σπουδάστριες Αισθητικής και Κομμωτικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, υπό την καθοδήγηση των έμπειρων καθηγητών τους, παρουσίασαν στο κοινό show ομορφιάς, με θέμα: «ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ LOOK: FallWinter 2016-17».

Την επιμέλεια του θέματος και την παρουσίαση του show ανέλαβε η καταξιωμένη Makeup Artist και συνεργάτιδα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, κα Σούζη Στεφανίδου. Η μακρόχρονη προσφορά και εμπειρία της στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς και οι πρωτοποριακές της ιδέες, σε συνδυασμό με τους άρτια καταρτισμένους και ταλαντούχους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις!

Κορυφαία στιγμή των εγκαινίων, ήταν η βράβευση του ΙΕΚ ΑΛΦΑ από τη διοργανώτρια εταιρεία Beauty Greece Tsirimokou, για την άριστη συνεργασία και τη συνεπή παρουσία του ΙΕΚ στην έκθεση Beauty Macedonia.

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, με αυξημένη την αίσθηση ευθύνης για υψηλής ποιότητας εκπαίδευση, συμμετέχει σε μεγάλες διοργανώσεις που προσφέρουν στους σπουδαστές του εμπειρικές γνώσεις στο χώρο που επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν.

Πληροφορίες:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310552406

http://www.iekalfa.gr/

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ