20 October 2016

Ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης μέσω του λιμανιού

Η Ναυτιλία ως κινητήριος δύναμη για την έξοδο της ελληνικής οικονομίας από την κρίση, ήταν ο κεντρικός άξονας πάνω στον οποίο κινήθηκε το σεμινάριο που διοργάνωσε ο τομέας Ναυτιλιακών στο πλαίσιο του Education Festival.

Το κοινό του Education Festival είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει σεμινάριο με θέμα «Ανάπτυξη της πόλης μέσω του λιμανιού», με κεντρικό εισηγητή τον κ. Ανέστη Σιάκκα, Πτυχιούχος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστήμιου Αθηνών, MSc Logistics.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν εκτός από τους σπουδαστές και τους απόφοιτους του ΙΕΚ ΑΛΦΑ και σπουδαστές άλλων σχολών (ΙΕΚ, ΑΕΙ, ΤΕΙ κ.α.) καθώς και επαγγελματίες, οι οποίοι έγιναν κάτοχοι του Free VIP Pass για όλες τις εκδηλώσεις του Education Festival, και με τη συμμετοχή τους προσθέτουν ακόμα ένα δυνατό χαρτί στο βιογραφικό τους, καθώς το Education Festival χορήγησε βεβαίωση παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν σε ένα ή περισσότερα από τα 140 ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια του EDUCATION FESTIVAL, μπορούν να απευθυνθούν στο 2310552406.

«ΠΕΣ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» γιατί… «ΟΤΑΝ ΘΕΣ, ΦΤΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ»!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ