4 April 2019

Ένας… μαέστρος του Hollywood στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

Ο Κώστας Χρηστίδης, ο συνθέτης μερικών από τις μεγαλύτερες “blockbuster movies” καλεσμένος του πιο ανερχόμενου εκπαιδευτικού οργανισμού της πόλης

 

                Ότι και να πει κανείς για το Κώστα Χρηστίδη, είναι λίγο. Με σπουδές στο London School of Music, μετακόμισε στο Los Angeles, όπου παρακολούθησε μαθήματα σύνθεσης για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο στο University of Southern California.

                Η συνέχεια λίγο πολύ γνωστή για όσους παρακολουθούν την Μέκκα του κινηματογράφου, το Hollywood.  Το βιογραφικό του “βαραίνει” μουσική για ταινίες όπως  οι “Spiderman 3” , “29 Reasons To Run”, “Entrapment”, “Sweet November”, “Shipping News”, “The Exorcism of Emily Rose”, “Swordfish”, “The Core”, και “The Hurricane” και φυσικά οι δύο μεγάλες παραγωγές του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Αν» και «Ένας άλλος κόσμος».

                Ο Κώστας Χρηστίδης συνεργάζεται με τα στούντιο – κολοσσούς του Λος Άντζελες, Universal, Sony/ Columbia pictures, Warner Bros. Pictures, MGM, Disney, Miramax, Paramount Pictures, ενώ έχει δουλέψει με σπουδαίους σκηνοθέτες και ηθοποιούς. Στις τελευταίες του δουλειές μετράει μια νέα συνεργασία με τον Κολοσσό του Netflix, δημιουργώντας το μουσικό ηχόχρωμα για την ταινία “Benji” που κυκλοφορεί μέσω της πλατφόρμας, αναβιώνοντας έναν αγαπημένο αμερικάνικο ήρωα.

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης έχει την τιμή να υποδέχεται τον σπουδαίο συνθέτη την Παρασκευή 5 Απρίλιου στις 14.00 στις εγκαταστάσεις του στη Βαλαωρίτου 9, όπου θα μας μυήσει στα μυστικά της βιομηχανίας του θεάματος και της κινηματογραφικής σύνθεσης.

Σας περιμένουμε!

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310552406

https://www.iekalfa.gr/

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ