19 April 2017

Χρήση και ρύθμιση δικτύων ΙΤ και εφαρμογή τους σε συστήματα πυρανίχνευσης

Δωρεάν σεμινάριο από τον Τομέας Πληροφορικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης

Ο Τομέας Πληροφορικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, διοργανώνει δωρεάν σεμινάριο με θέμα: «Χρήση και ρύθμιση δικτύων ΙΤ και εφαρμογή τους σε συστήματα πυρανίχνευσης», την Τετάρτη 10 Μαΐου, ώρα 13.30, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, Βαλαωρίτου 9, Αίθουσα Διαλέξεων (1ος όροφος). Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κος Γιάννης Μελετιάδης, Υπεύθυνος του Τμήματος Πωλήσεων της εταιρείας Ζαριφόπουλος (Υπηρεσίες και Συστήματα Ασφάλειας και Ελέγχου).

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία στην προμήθεια, εγκατάσταση και υποστήριξη συστημάτων πυρανίχνευσης και ανίχνευσης αερίων. Η εταιρεία παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων, ξεκινώντας από απλά συμβατικά συστήματα μέχρι και αναλογικά – διευθυνσιοδοτημένα.

Η ηγετική θέση της εταιρείας στην Ελληνική αγορά, έχει θεμελιωθεί με συνεχείς καινοτομίες και ανθρώπινο δυναμικό αφοσιωμένο στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, παράλληλα με την προσπάθειά της για άριστη εξυπηρέτηση και ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών της.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει τις εξής ενότητες:

  • Ενημέρωση σχετικά με τα αντικείμενα της εταιρίας ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.
  • Εισαγωγή στην ασφάλεια, πυρασφάλεια, ενεργειακή εξοικονόμηση
  • Ομιλία σχετικά με τη χρήση και τη ρύθμιση δικτύων ΙΤ και την εφαρμογή τους σε συστήματα πυρανίχνευσης,
  • Σχετική επίδειξη με εξοπλισμό της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Το σεμινάριο έχει στόχο να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της πυρανίχνευσης και να ενημερωθούν για το ρόλο των δικτύων IT στη χρήση και ρύθμιση των εξειδικευμένων συστημάτων πυρασφάλειας και πυρανίχνευσης.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε : σπουδαστές, φοιτητές και απόφοιτους Πληροφορικής, Τεχνικούς Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών, Τεχνικούς Εφαρμογών Πληροφορικής, Τεχνικούς Η/Υ, Τεχνικούς Λογισμικού Η/Υ και σε όσους θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους γύρω από τον τομέα της πυρασφάλειας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη με δήλωση συμμετοχής ΕΔΩ ή στο τηλ. 2310 552406 και σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!


Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 552406

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ