30 June 2017

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Χορηγός Εκπαίδευσης στο 1ο Φεστιβάλ Πολιτισμού Νέων Παλαιού Φαλήρου, με την αιγίδα του Δήμου Π. Φαλήρου

29-30 Ιουνίου –ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Χορηγός Εκπαίδευσης το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας, Πειραιά και Γλυφάδας στο 1ο Φεστιβάλ Πολιτισμού Νέων Παλαιού Φαλήρου, μία διοργάνωση που φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα δημιουργικό περιβάλλον πολιτισμικής έκφρασης της νεολαίας.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, το οποίο πραγματοποιείται σήμερα και αύριο (29 και 30 Ιουνίου) στο νέο πάρκο που εγκαινίασε ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου (στάση τραμ Τροκαντερό), οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τις 20.00 έως τις 23.00, μουσικοχορευτικές παραστάσεις και ενδιαφέρουσες δράσεις των νέων του Δήμου.

Χειροποίητα εκθέματα και κατασκευές των μαθητών σχολείων του Δήμου Π. Φαλήρου, παρουσίαση τεχνολογικών και ρομποτικών συστημάτων, θεατρικά δρώμενα, ομιλίες και ντοκιμαντέρ είναι μερικά μόνο από τα «συστατικά» του φεστιβάλ, που φιλοδοξεί να γίνει μια πολιτισμική «πλατφόρμα επικοινωνίας» μεταξύ νεολαίας και κοινού.

Το «1ο Φεστιβάλ Πολιτισμού Νέων Παλαιού Φαλήρου» διοργανώνεται από το Σύνδεσμο Κατοίκων Παλαιού Φαλήρου «O Φάληρος», υπό την αιγίδα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και τη συμμετοχή των κκ. Δημήτρη Ουγγαρέζου και Γιώργου Πολυχρονίου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ