2 December 2016

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά αρωγός στην Χριστουγεννιάτικη Δωροέκθεση της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιά

Αρωγός στη φετινή Χριστουγεννιάτικη Δωροέκθεση της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιά είναι το ΙΕΚ ΑΛΦΑ,στελέχη της διοίκησης και σπουδαστές του οποίου έδωσαν το «παρών» στα εγκαίνια και στον Αγιασμό της Δωροέκθεσης, που πραγματοποιήθηκαν με κάθε επισημότητα, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, και ώρα 11.00, στο κτίριο της Φίλωνος & Τσαμαδού(απέναντι από τις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στον Πειραιά).

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιά κ.κ. Σεραφείμ, παρουσία των κ.κ: Γιάννη Μώραλη(Δημάρχου Πειραιά),Στυλιανού Γαϊτανάρου(Αντιδημάρχου Πειραιά), Δανάης  Σημαντηράκη(Διευθύντριας ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά &Γλυφάδας), Σπύρου Σπυρίδωνος(πρώην Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας), Αντώνη Γλύκα (Διευθυντή Αθλητικού Τομέα ΙΕΚ ΑΛΦΑ), Κανέλλου Τσίμπα (Προέδρου της Ένωσης Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά), ΠαναγιώτηΝταλάκου(Διευθυντή της Ε.Π.Σ. Πειραιά), Δημήτρη Αλφιέρη(δημοσιογράφου- ραδιοφωνικού παραγωγού),ο οποίος μάλιστα, πραγματοποίησε έκτακτη εκπομπή από το ραδιόφωνο της Πειραϊκής εκκλησίας στο χώρο της  Δωροέκθεσης.

Πλήθος Πειραιωτών και σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ τίμησαν με την παρουσία τους τα εγκαίνια του μεγάλου αυτού θεσμού, που επί 25 συναπτά έτη διοργανώνει με θεαματική επιτυχία η Μητρόπολη Πειραιά, με στόχο τη στήριξη των ευπαθών ομάδων της τοπικής κοινωνίας.

Όσοι έδωσαν το «παρών» στα εγκαίνια,είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν νόστιμα εδέσματα και λαχταριστά γλυκά, που ετοίμασαν για την περίσταση οι ταλαντούχοι σπουδαστές Μαγειρικής(Chef) και Ζαχαροπλαστικής (PastryChef)του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά.

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 4120313,http://www.iekalfa.gr/

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ